Predstavljena slavljenička Boudoir kolekcija!

Modna priča sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević započela je prije gotovo dvadeset godina upravo u Zagrebu – 20 godina neprikosnovenog talenta modnog studija Boudoir predstavljeno je u obliku nove modne kampanje.”Trebaš imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si nitko”, svojevremeno je govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland, pokušavajući opisati koliko je važno u životu imati određeni stil, jedinstvenost koja vas izdvaja u masi istih. Upravo taj stil, tu ljubav prema lijepim stvarima, prema ljepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, posjeduju i sestre Boudoir koje ove godine slave nevjerojatnih dvadeset godina postojanja modnog brenda.

Njihov dizajnerski potpis je prepoznatljiv, pamtljiv i drugačiji, riječ je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvijek superženstvenim kreacijama. Boudoir je posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji uvijek nudi ljepotu koja transformira njihove klijentice.

Upravo o tome govori i njihova aktualna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva “To ti je Boudoir”, sumira novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se, unatoč epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štoviše, slave ju neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefiniraju glamur i što ono predstavlja za žene današnjice.

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik vječne ženstvenosti, print oblaka te svevremenske i chic točkice – svi ovi elementi pronašli su mjesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.

Serijom dojmljivih kreacija dizajnerice su tako  puhnule u dvadeset svjećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novo desetljeće vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom “To ti je Boudoir” baš zato jer je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

Fotografije: Matković & Vild

Make up: Tena Bašić

Kosa: Katica Topčić (Fabula de Forma)

Model: Klara (Midikenn)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0