Predstavljena nova verzija popularne Gucci Diana torbice koja je još ljepša!

Diana, princeza od Walesa i nikad prežaljena modna ikona, zaslužna je za popularnost jedne od najklasičnijih Gucci torbica, koja njoj u čast nosi i naziv Diana. Ovog je ljeta taj klasik ukrašen s ručkama od bambusa dobio novu, moderniju verziju, koja je čak i ljepša od originala, ako se nas pita.

Gucci Diana Shoulder torbica nova je varijacija popularnog modela talijanske kuće u čijem je dizajnu zadržana ručka od bambusa te detalj zlatnog sjaja s dvostrukim slovom G, simbolom brenda. Torbica je napravljena od mekane kože te je namijenjena da se nosi na ramenu ili u ruci, a s obzirom na opuštenu siluetu bit će idealan odabir za svaki dan. To je možda najveća razlika od originalne Diana torbice koja se ističe krutom, geometrijskom siluetom, dok novi model ima nešto zaobljenije linije.

Model je izrađen u Italiji te je dostupan u tri verzije – od crne, smeđe i bijele kože, a dolazi i s odvojivim crossbody remenom koji je napravljen od kože u kontrastnoj nijansi. Dimenzije torbice iznose 29 x 17 x 9 centimetara što znači da vam u nju stane sve što bi vam moglo zatrebati tijekom dana.

Gucci Diana Shoulder torbica dostupna je za kupnju putem Net-a-Porter platforme po cijeni od 2390 eura, a ovom modelu koji spaja najbolje od klasike i modernog dizajna predviđamo veliki uspjeh. U nastavku pogledajte još detalja torbice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Gucci

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0