Otkrijte novu kolekciju Izipizi sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2021.

Francuski brend naočala Izipizi od samog početka lansiranja na hrvatsko tržište surađuje s mladim, kreativnim licima stavljajući ih u zanimljive uloge. Za novu proljeće/ljeto 2021. kolekciju Glazed Ice, glavna uloga pripala je autentičnoj influencerici i Youtuberici, Karli Zelić, poznatijoj po imenu Superbabekillah. Prepoznatljiva po svom osebujnom modnom izričaju, vješto nam je pokazala kako ukomponirati nove modele sunčanih i dioptrijskih naočala u svoj stil. S obzirom na to da su naočale modni dodatak, svako lice da vlastitu interpretaciju osobnog stila.

S povratkom sunčanih dana, Glazed Ice kolekcija napravljena je kao hommage moći prirode i ljepoti transformacija u njoj, a Karla se super snašla u zahtjevnoj ulozi. Predstavlja promjenu prirodnih materijala ilustrirajući njihovo putovanje od čvrstog do tekućeg, baš kao kocka leda koja se topi na suncu i mijenja svoj izgled. Površina proizvoda je sjajna i reflektirajuća kao da je prekrivena vodom, dok je unutrašnjost neprozirna poput limuna punjenog sorbetom.

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto. Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama.

U Izipizi ponudi mogu se pronaći naočale za čitanje s ili bez korekcije, naočale za zaštitu od ekrana, sunčane naočale, skijaške naočale, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj.

Upravo Zelić, kao predstavnica millennial generacije pokazuje kako stil i modni izričaj ne treba shvaćati pretjerano ozbiljno, nego živjeti i odijevati se po vlastitim pravilima i instinktu. Jedno je sigurno -za koje god Izipizi naočale se odlučili, ne možete pogriješiti!

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana Izipizi osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici, po iznimno povoljnim cijenama. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0