Predstavljena nova boja popularnih New Balance 550 tenisica

Iako smo očekivali da će New Balance 550 model tenisica biti jedan od onih koji je hit godinu dana, a potom padne u zaborav, čini se kako ih se obožavatelji retro siluete ne mogu zasititi. Naime, brend je upravo lansirao i novi colorway “Pine Green” s dodacima od brušene kože, a upravo ova nijansa neodoljivo nalikuje onima iz suradnje s brendom Aimé Leon Dore zbog koje je ovaj model i postao planetarno popularan.

Model američkog sportskog brenda revitalizirala je 2020. godine, upravo modna marka Aimé Leon Dore, odnosno vlasnik i glavni dizajner Teddy Santis, koji je u međuvremenu postao i kreativni direktor New Balancea. Retro silueta košarkaške tenisice prvi put predstavljene 1989. godine pomela je tada konkurenciju, a tri godine kasnije i dalje se ubraja među najtraženije tenisice i nerijetko se svaki nova predstavljena nijansa rasproda globalno u roku od nekoliko dana.

Ne sumjamo da će se isto dogoditi i s “Pine Green” modelom koji se ističe kombinacijom detalja u crnoj boji i brušenoj koži te kože u tamnozelenoj nijansi od koje su izrađeni detalji te N logo sa strane koja čini kontrast kremastoj nijansi tenisica. Kombinacija krem, crne i tamnozelene boje daje tenisicama pomalo vintage izgled što ih čini još poželjnijima.

Ako ste u potrazi za novim tenisicama ili, pak, žudite za New Balance 550 modelom već neko vrijeme, “Pine Green” colorway je zaista odličan ulov! Model je dostupan samo na nekim europskim online shopovima, među kojima je i Titolo, po cijeni od 169,90 eura, na službenoj stranici brenda New Balance te na re-sale platformama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Titolo

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0