Predstavljena nova boja najpopularnijih Adidas tenisica sezone

Retro tenisice su pravi hit već nekoliko godina, a nakon dominacije New Balance modela – koji su i dalje popularni, fokus sneakerheadova, ali i onih koji samo traže odličan par tenisica za svaki dan, prebacio se na modele s potpisom adidas Originals brenda. Do modela Samba naprosto se ne može doći koliko su trenutačno tražene, zahvaljujući nekim od najvećih influencerica današnjice koje ih nose, a i Gazelle modeli o kojima smo vam nedavno pisali su već rasprodani.

No, adidas Originals ljubitelje tih silueta ne želi ostaviti na cjedilu pa su predstavili novu boju jednih od najpopularnijih modela sezone: adidas Originals Gazelle Indoor. Na našoj “New In” listi prošlog tjedna našao se Gazelle model od brušene kože – koji je u međuvremenu također rasprodan – a ovog tjedna osvanule su ponovno online, ali u jarkoplavoj boji.

Ovo definitivno nije model za svakoga, no kombinacija jarkoplave boje, bijelih detalja te potplata od gume u prozirnoj nijansi smeđe boje komplementira jednostavnosti ikonične siluete tenisice. Uz to, ovo je model kojem ćete moći biti vjerni iz dana u dan, s obzirom na to da je izrađen od brušene kože. Tekstura na jeziku i potplatu tenisica doprinosi luksuznijem izgledu tenisica, kao i logo modela otisnut u zlatnoj nijansi.

Iako su originalno lansirane 1968. godine kao tenisice za nogomet u dvorani, adidas Gazelle Indoor ubrzo su postale streetwear ikona i jedna od omiljenih tenisica za svaki dan. Model je sve traženiji i traženiji, u prilog čemu ide i činjenica da se jako brzo rasprodaju, no mi smo uspjeli pronaći nekoliko adresa na kojima je ovaj model još uvijek dostupan. Tenisice adidas Gazelle Indoor od brušene kože u jarkoplavoj nijansi možete pronaći na Farfetchu te na Naked Copenhagen i Asphaltgold online shopovima na kojima su dostupne i u zlatnožutoj boji. Cijena modela kreće se od 120 do 130 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Asphaltgold, Naked Copenhagen

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0