Predstavljena limitirana ELFS serija aparata za kavu Vergnano

Poznati dizajnerski dvojac predstavio je limitiranu ELFS seriju od 500 primjeraka aparata za kapsule u suradnji s talijanskom pržionicom kave Vergnano.

Caffè Vergnano 1882 je najstarija talijanska pržionica kave, koja i danas, nakon više od 130 godina postojanja, postavlja standarde kvalitete izvornog espressa. Mali obiteljski biznis koji je u međuvremenu izrastao u proizvodnog diva, ostao je vjeran kvalitetnom proizvodu i tradicionalnim metodama sporog prženja zrna kave radi što kvalitetnije estrakcije arome.

Nova serija aparata namijenjena je svima koji vole vrhunsku espresso kavu, a žele biti drugačiji. Cijena ovog jedinstvenog aparata iznosti 1.100,00 kn, a prednarudžbe su moguće putem weba.

Vrhunska kvaliteta Vergnano mješavina proizlazi iz izvanrednog postupka koji kreće od pomnog odabira najkvalitetnijih sirovina do same proizvodnje.

U vrhunskoj Vergnano kavi iz limitiranih ELFS aparata za kavu na predstavljanju su uživale Ecija Ivušić, Borna Kotromanić, Snježana Mehun, Renata Sopek i Jelena Perić.

Foto: Robert Gašpert i Saša Zinaja

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0