Predstavljena limitirana edicija kultnog Polygon naslonjača

Iza svakog proizvoda postoji priča. A ona iza Polygon naslonjača zauzima posebno mjesto u – srcima i domovima brojnih ljubitelja hrvatskog dizajna. Brend Prostoria je, u suradnji s Numen/For Use, kreirao sada već kultni naslonjač, a sve je počelo s fascinacijom standardnom modernističkom tipologijom stolica skromnih dimenzija koje zadovoljavaju sve funkcionalne parametre, a da pritom ne opterećuju prostor svojom glomaznošću.

S tom idejom i nakon mnogih vrsta istraživanja, istraživanja novih tehnologija i razvoja, te gotovo 10 godina nakon prvog izdanja, Polygon je zaslužio vlastito ograničeno izdanje – jedinstveno u svojoj vrsti.

Ovo je prvo ograničeno izdanje koje je Prostoria lansirala i stvorili su samo 50 kolekcionarskih komada ovog otkačenog komada namještaja. Odlučili su se za kombinaciju plave ili zelene Sprinkles presvlaku renomiranog danskog proizvođača Kvadrat s bakrenim okvirom kako bi naglasili ekskluzivan izgled limitirane edicije.

Sprinkles je vesela pletena tkanina za presvlake koju je dizajnirao nizozemski dizajner Bertjan Pot. Pogled izbliza na pletenu površinu otkriva kaleidoskopski skup sitnih točkica u boji. S ovom kombinacijom materijala, fokus je bio stvoriti objekt jedinstvene ljepote, vodeći računa o svakom detalju, što je rezultiralo ugodnim iskustvom gledanja s dugotrajnim užitkom.

Naslonjač Polygon je pravi klasik dizajna i proizvodi se već gotovo 10 godina, a za to vrijeme oduševio je ljubitelje dizajna diljem svijeta. Ovo super ograničeno izdanje moći će se kupiti samo putem maila limitededition@prostoria.eu, na kojem ćete moći dobiti i više informacija o dostupnosti i isporuci.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Prostoria

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0