Predstavljen novi Tudor sat koji jednako dobro pristaje ženama i muškarcima

S novim Pelagos 39 modelom, kuća Tudor donosi svestran sat koji spaja svijet tehničkog ronjenja i urbane profinjenosti. Rezultat je sportski sat koji se može pohvaliti vrhunskom tehnologijom izrade satova i šik estetikom. Pelagos 39 pridružuje se obitelji tehničkih ronilačkih Tudor satova svestranog, komplementarnog dizajna, koji jednako dobro pristaje i ženama i muškarcima.

Dok Pelagos, Pelagos LHD i Pelagos FXD modeli ovjekovječuju čisto tehničko vodeno nasljeđe nudeći funkcije specifične za visokospecijalizirane i relativno nišne profesionalne zarone, Tudor Pelagos 39 je kompaktan i svestran, tradicionalan mehanički ronilački sat, s dozom elegancije ostvarene kroz sjaj efekta sunčevih zraka na brojčaniku i umetku na prstenu.

Posebne karakteristike ovog sata je nova dimenzija kućišta, satinirano 39 mm kućište izrađeno u titanu 2. stupnja, s jednosmjernim prstenom i keramičkim umetkom s efektom sunčevih zraka sa švicarskim luminiscentnim materijalom Super-LumiNova® X1 stupnja. Ovaj dizajn savršeno prati satinirani crni brojčanik s luminiscentnim keramičkim kompozitnim monoblok oznakama sati. Također, lice sata ukrašeno je prepoznatljivim kazaljkama u obliku “pahulja”, koje su ispunjene luminiscentnim materijalom Super-LumiNova® X1 stupnja za bolju čitljivost.

Uz nove proporcije kućišta, narukvica u titanu 2. stupnja opremljena je kopčom Tudor “T-fit” s brzim sustavom prilagodbe i ronilačkim produžetkom, a novi Tudor Pelagos 39 dolazi i s dodatnom gumenom narukvicom s kopčom u titanu 2. stupnja.

Naposljetku, ovaj novi Tudor sat pokreće Manufakturni kalibar MT5400 s rezervom snage od otprilike 70 sati i koji je certificirao Švicarski službeni institut za testiranje kronometra (COSC). Kao i svaki Tudor sat, novi Pelagos 39 dolazi s petogodišnjim prenosivim jamstvom bez potrebe za registracijom ili periodičnim provjerama održavanja.

Novi Tudor Pelagos 39 uskoro će biti dostupan u butiku Mamić 1970 u Zagrebu, u kojem možete istražiti bogatu kolekciju Tudor satova, a više informacija možete pronaći i na službenoj stranici butika.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0