Predstavljamo Bad Daughter – novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni!

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, predstavlja se sa svojim novim solo projektom Bad Daughter i singlom “Favourite Game”. Ercegović je projekt Bad Daughter gradila godinama, a sada je prvi singl spreman za publiku, te ga prati i video spot.

Baš kao i Lovely Quinces, s kojom je kao mlada i izrazito talentirana kantautorica od samog početka visoko iskočila na glazbenoj sceni svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, Dunjina Bad Daughter se poigrava granicama unutar indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju.

Kreativni koncept i vizualni identitet spota “Favourite Game” osmislio je Šanavala Concept Store, režirala ga je Hani Domazet, direktor fotografije je Vladimir Đurić, a producentica Dora Prpić. Uz Dunju se u spotu pojavljuje i Nikola Milivojević.

“Favourite Game” je najavni single Bad Daughter albuma “Let me panic” koji je napravljen u suradnji s producentom i aranžerom Leonardom Klaićem. Izlazak se očekuje početkom jeseni za LAA, a albumu će prethoditi objavljivanje još nekoliko pjesama na streaming servisima.

Concept: Šanavala Concept Store

Screenplay: Ivan Pavičić

Director: Hani Domazet

Producer & 1st AD: Dora Prpić

DOP: Vladimir Đurić

Steadicam: Jan Mihaljević

Editor: Jan Klemsche

Colourist: Aleksa Vitorović 

Cast: Nikola Milivojević (@Vampire Management) & Bad Daughter

1st AC: Roko Birimiša

Gaffer: Alen Bilić / @Lav rasvjeta

2nd AC & Best boy: Aron Kovačić