Meksička obala odašilje duhom minimalističkog življena, a jednako je zanimljiva surferima u potrazi za valovima koliko i onima koji traže mir i privatnost.

Casa Volta nalazi se na jugozapadnoj strani meksičke obale, blizu mjesta Puerto Escondido, a renovirana je od strane arhitektonskog ureda Ambrosietshegaray. Vila odlično kombinira utjecaje lokalne kulture i luksuzni minimalizam. Vila je izgrađena od opeke, stakla i betona, a odlično odvaja tri ključna prostora- otvoreni prostor za socijalizaciju, opremljen prostor za življenje i blagovanje te spavajući dio. Gosti ove vile mogu uživati u zvukovima prirode, šumovitim pejzažima ali i predivnom pogledu na Tihi ocean. Atmosferu odlično upotpunjuju rustikalni namještaj i zemljani tonovi.

Bonus je definitivno predivan bazen, uz koji je lako zaboraviti i da se kuća nalazi na oceanu.

Najbolji dio ove vile je definitivno njena dostupnost. Naime, ovu predivnu kuću moguće je iznajmiti preko Airbnb-a, a cijene se kreću već od 200$ po noći. Tako bi za tjedan dana u rujnu, 4 osobe izdvojile ukupno deset tisuća kuna, što je povoljnije od većine smještaja na našoj obali.