Poznati parfumer Francis Kurkdjian kreirao miris za Baby Dior

Francis Kurkdjian, parfumer koji stoji iza planetarno popularnog mirisa Baccarat Rouge 540 i kreativni direktor parfemske kuće Dior, kreirao je novi miris za djecu – Baby Dior Bonne Étoile i time revitalizirao tu liniju francuskog brenda koja je nastala 1970. godine.

Mirisna voda bez alkohola pod nazivom koji u prijevodu s francuskog znači sretna zvijezda, priziva slatkoću, a suradnja je parfumera koji je kreirao miris i umjetničke direktorice brenda Baby Dior Cordélije de Castellane koja je zaslužna za neodoljiv uzorak i odabir pastelnih nijansi koje prekrivaju bočice mirisa.

Baby Dior Bonne Étoile mirisna voda je formulirana bez alkohola i sa 98 posto sastojaka prirodnog porijekla, a miris predstavlja uspomena iz djetinjstva koje su oživljene u nježnim notama kruške, divlje ruže i bijelog mošusa.

Bočicu u pastelnim bojama krasi imaginarni i fantastični vrt Granvillea sa zvjerinjakom i šarenim balonima na vrući zrak, Toile de Jouy uzorak posebno kreiran za ukrašavanje ove linije mirisa.

Uz mirisnu vodicu lansirana je i Baby Dior kolekcija za kupanje koja povezuje učinkovitu njegu kože i očaravajući miris, s formulama koje su nježne prema osjetljivoj koži lica i tijela mališana. Umirujuća voda za kupanje L’Eau Très Fraîche, pjena za kupanje La Mousse Très Fondante i mlijeko za tijelo Le Lait Très Tendre također su sastavljeni od sastojaka prirodnog podrijetla te se nalaze u pastelno plavoj, zelenoj i ružičastoj bočici na pumpicu koja je ukrašena originalnim Toile de Jouy dizajnom koji prikazuje fantastične životinje i raskošnu vegetaciju.

Čitavu liniju možete otkriti putem Dior stranice, a cijena mirisne vodice Baby Dior Bonne Étoile – u pastelno ružičastoj ili zelenoj bočici s trakicom od tkanine na kojoj se nalazi metalna zvjedica, iznosi 320 funti.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0