Poznate osobe i influenceri uživali su u novim koktelima Madre Badesse

Na prepunoj terasi popularnog zagrebačkog bara Tesla, održano je predstavljanje novih ljetnih koktela Madre Badessa rakija i likera. Ovaj brend, nastao u suradnji zadarske Maraske i Tončija Huljića, osmislio je pet novih koktela koji će zasigurno dodatno osvježiti nadolazeće ljetne dane.

Predstavljanje novih koktela i dobru zabavu nisu propustile brojne zvijezde i influenceri, uključujući Lanu Klingor Mihić, Anitu Dujić, Miju Dimšić, Mateu Miljan, Teu Dujmić, Ladu Mitrašinović te domaćina Tončija Huljića. Cijeli after work party donio je dašak dalmatinskog šušura na zagrebačke ulice, a okupljene je zabavljala Mia Dimšić.

Tea Dujmić, Mia Dimišić i Matea Miljan
Vjekoslava Huljić, Ivan Huljić, Kristian Stanić, Nina Stanić, Svjetlan Stanić i Tonći Huljić

Madre Badessa rakije i likeri dolaze u sedam različitih okusa, s imenima inspiriranim popularnim pjesmama istoimenog benda Tončija Huljića: premium gin Capone, Inamorana liker od zadarske višnje amarene, Padre pelinkovac, Triska rakija od kruške viljemovke, Šizika rakija od šljive, Teta Mare liker od borovnice te Manna liker od zelenog oraha. Novo predstavljeni kokteli nose jednako zanimljiva imena, a svaki od njih koristi jedan od ovih likera ili rakija kao bazu.

Lada Mitrašinović

Gosti su uživali u InAmorana fizzu, kojem je baza liker od višnje amarene i gin Capone, Delirium šljivi, Kekereke kruški, Capo de tutti capi s likerom od borovnice te Karampani, baziranom na Šizika rakiji od šljive. Okupljeni su bili oduševljeni osvježavajućim novim ljetnim koktelima koji su nastali u suradnji Maraske Zadar i barmena iz Barology Studia.

Ante Mihić i Lana Klingor Mihić

“Madre Badessa likeri i rakije idealni su za ljubitelje mediteranske lakoće življenja, a večeras predstavljeni kokteli pozivaju da zastaneš, usporiš i na trenutak uživaš u životu. Nisam još izabrao svoj favorit, ali dugo je ljeto. Madre Badessa nije samo brend, već poziv na iskustvo – iskustvo koje slavi život i ljubav prema tradiciji i našem dalmatinskom stilu života. U jednoj rečenici, da ti bude lipo,” izjavio je Tonči Huljić.

Maraska Zadar se može pohvaliti tradicijom proizvodnje likera i rakija dužom od 250 godina, a ova posebna Maraskina linija mediteranskih rakija i likera prenosi dalmatinski žar prema životu i uživanju u malim stvarima. Poštujući tradiciju s dozom modernog, ova nova lista koktela nudi nešto za svakoga.

Anita Dujić

Osvježavajuće ljetne kombinacije i dalmatinski duh, koje nudi Madre Badessa, sigurno će postati nezaobilazni dio mnogih ljetnih druženja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0