Popularni brend Assouline predstavio mirisne svijeće koje ćete željeti imati

Ima nešto posebno u paljenju mirisne svijeće kod kuće. Upravo taj ugođaj svijeće može stvoriti topao i privlačan ambijent, pretvarajući svaki prostor u opuštajuće utočište pa nas ne čudi da je lukuzni izdavački brend Assouline, koji kreira coffee table knjige idealne za dekor dnevnog boravka, upravo predstavio još jedan detalj – mirisine svijeće za dom.

Cijena ovih svijeća iznosi 75 eura, a za kupnju su dostupne na njihovoj službenoj stranici i dućanima. Mirise je kreirao renomirani francuski parfumer Jérôme Epinette koji radi za poznatu kuću Robertet, a inspirirane su putovanjima, odnosno lokacijama koje izdavačka kuća obrađuje u sklopu svojih popularnih coffee table knjiga. Sam proces trajao je od 2020., znači pune tri godine.

“Bile su potrebne godine istraživanaj i razvoja da stvorimo svijču koja kvalitetom odgovara našim knjigama, jer naši klijenti nam vjeruju kada je riječ o takvoj vrsti kvalitete”, rekao je Alex Assouline operativni direktor kompanije.

Kada je riječ o svijećama, na tržištu postoji bezbroj opcija, no malo ih se može usporediti s luksuzom i sofisticiranošću Assouline svijeća. Luksuzni brend poznat po svojim elegantnim knjigama na stolićima i vrhunskim dodacima ,vodio se istim vrijednostima i pri kreiranju svijeća. Izrađene s istom pažnjom za detalje i kvalitetom po kojoj je marka poznata. Svaka se svijeća ručno izlijeva u Francuskoj pomoću mješavine prirodnog biljnog voska i vrhunskih mirisnih ulja, čime se osigurava dugotrajno i bogato mirisno iskustvo.

Assouline je odabrao lokacije na svijećama na temelju toga koje su od njihovih knjiga najpopularnija. Šest mirisa uključuje Marrakech Flair, Gstaad Glam, Mykonos Muse, Ibiza Bohemia, Moon Paradise i Tulum Gypset. Među notama Tulum Gypseta nalaze se kadulja, crni jantar i kardamom, dok je primjerice Ibiza Bohemia “lakšeg” mirisa s limunom, bergamotom i zelenom jabukom.

Prilikom kreiranja svijeća željeli su da taj proizvod ipak dulje živi u domovima njihovih klijenata pa zato izgledaju poput mini vaze u neutralnoj, bež boji kako bi se lijepo mogle uklopiti u svaki interijer, ali i dalje imati poveznicu s knjigama.

Ono što izdvaja Assouline mirisne svijeće su njihovi jedinstveni mirisi, inspirirani ljubavlju brenda prema putovanjima i umjetnosti. Od svježeg i okrepljujućeg mirisa “Capri Blue” do toplog i ugodnog “Library”, postoji miris koji odgovara svakom raspoloženju i prilici. Svijeće su također predstavljene u limitiranom izdanju, tako dodajući element ekskluzivnosti već luksuznoj liniji proizvoda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Saks Fifth Avenue 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0