Pop up koji ne želite propustiti ove subote u Zagrebu

Tražite li odgovorno proizveden modni dodatak koji će trajati? Ove subote održava se pop up hrvatskog brenda Drop Co. na kojem možete nabaviti kvalitetne kožne torbe svevremenskog dizajna po sniženim cijenama

Hrvatski brend modnih dodataka Drop Co., iza kojeg stoji kreativac Ivoje Stepić, ove će subote, 18. svibnja, u Zagrebu održati svoj prvi samostalni pop up u prostoru Zagreb Social Cluba, na adresi Smičiklasova 22. Ljubiteljice kvalitetnih, dugovječnih torbi posebno će obradovati vijest da je brend za ovu prigodu svim posjetiteljima omogućio i popust od 20 posto na sve izložene modele.

Ivoje Stepić

Kolekcije brenda Drop Co. izlaze iz one-man radionice Ivoja Stepića koji samostalno dizajnira i izrađuje sve modele, a pritom posebnu pozornost obraća na odabir kože s europskim certifikatom “Leather Working Group” koji garantira da je koža proizvedena na etički način s naglaskom na zaštitu okoliša. “Materijal je prioritet u mom procesu izrade pa kožu najviše naručujem iz Francuske, Nizozemske i Italije”, naglašava vlasnik brenda. Na prvom samostalnom pop up eventu brenda bit će predstavljeni omiljeni modeli: mini crossbody torbe, idealne za svakodnevne stylinge, popularni ruksaci praktični svima koji svoj posao nose sa sobom, kožni novčanici, ali i neki noviteti. Naime, Ivoje je za ovu prigodu izradio i potpuno novi model bucket torbe, izrađene od čvrstog, otpornog platna s elegantnim kožnim ručkama, savršen on-the-go model za ljetnu sezonu pred nama.

Ovaj pop up event jedinstvena je prilika da otkrijete vještinu i kvalitetu te predanost koja stoji iza torbi s potpisom Drop Co. Ovi pedantno izrađeni modni dodaci svojim se nenametljivim dizajnom savršeno uklapaju uz različite stylinge, a kvalitetom izrade i materijala garantiraju da će se u vašoj garderobi zadržati godinama. Označite 18. svibnja u kalendaru, i pridružite se proslavi održivog, svevremenskog dizajna s domaćim potpisom. Event počinje u 11 sati i traje do 15 popodne.

Više informacija o brendu možete saznati na službenoj stranici i Instagram profilu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0