@leoniehanne

Ponovno se nose rajfovi za kosu!

Na spomen rajfova za kosu, prva osoba koja nam uvijek padne napamet je lik Blair Waldorf iz jedne od svima omiljenih serija “Gossip Girl”. Ova fiktivna stilska ikona je u prvim sezonama serije imala stvarno jedinstvene odjevne kombinacije, a gotovo je svaka bila zaokružena pripadajućim dodatkom za kosu.

@matildadjerf

U posljednje vrijeme su nam na Instagram i TikToku počeli iskakati videi djevojaka koje nose klasične tvid komplete od suknji i sakoa uz koje često znaju kao modni dodatak na kosu staviti i rajf.

Ovaj modni dodatak za kosu bit će idealan asesoar za elegantne outfite i sofisticirane kombinacije poput tvida koji smo već naveli, a sjajno će pristaati i uz odijela, svečane haljine i slično.

@lydiamillen

MERRY CHRISTMAS from me and mine, to you and yours! #christmas2022 #christmas #happyholidays #ChristmasOutfit #OOTD

♬ The Christmas Song (Merry Christmas To You) – Nat King Cole Trio

@kendalljenner

just thought i’d share one of my favorites 🫶🏼

♬ original sound – Kendall Jenner

Zavirili smo u ponudu koja se nudi u omiljenim dizajnerskim kućama, a s ponudom high street trgovina također nismo razočarani. Kad su modne kuće u pitanju, nitko ne može nadmašiti kolekciju rajfova koje je Prada predstavila – od satenskih preko onih od lakirane kože pa sve do baršunastih modela. MiuMiu također ima fantastičan izbor, a slične verzije dizajnerskih modela pronašli smo i u ponudi brendova Zara i Mango te na Zalando platformi. U nastavku donosimo naše favorite iz high street i high.end ponude.

Anna Field
Jennifer Behr
Prada
MiuMiu
Prada
Max Mara
& Other Stories
H&M
Jennifer Behr
& Other Stories
H&M
Pieces
Loeffler Randall
Zara
Zara
Mango
Fable England
& Other Stories
Sophie Buhai
Jennifer Behr
Loeffler Randall
Loeffler Randall

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zalando, Zara, Mytheresa, Mango, H&M, & other stories, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0