Nikola Milojević i Jelena Rozga

Poliklinika Milojević sinoć održala jedan od najljepših evenata…

Nikola Milojević, liječnik koji donosi svjetske trendove na tržište regije i istinski zaljubljenik u estetsku medicinu u sklopu novoobnovljenog Kaptol centra otvorio je vrata nove poliklinike, koja profinjenim interijerom, ali i tehnološkom dostignućima konkurira naljepšim svjetskim klinikama.

Dubravka i Nikola Milojević

Otvorenje nove poliklinike bio je povod, ali ne i jedini razlog sinoćnjem eventu u  Smaragdnoj dvorani  hotela Esplanade koji je uz cvjetne instalacije našeg poznatog umjetnika Saše Šekoranje bio savršena kulisa za event poliklinike koja je već duže od desetljeća sinonim za ljepotu.

Nakon duge dvije pandemijske godine, u društvu partnera i prijatelja, Poliklinika Milojević slavila je ljepotu, prijateljstvo, dugogodišnju tradiciju, ali i nove početke.

Andrej Roth, Nikola Milojević, Ivana Prkačin i Ognjen Zrinšćak

Pozivu su se odazvale brojne osobe iz zagrebačkog  javnog i društvenog života kao Jelena Veljača, Iva Radić, Nevena Rendeli, Antonija Blaće, Lejla i Tarik Filipović, Jelena Rozga, a Milojević ovim povodom izjavio je: “Prošlo je točno pet godina otkad smo se ovako okupili, na pedesetoj obljetnici dana kada je moj otac započeo ‘put ljepote’ na ovim prostorima. Tim putem koračam i sam, danas slavimo jedanaestu godišnjicu Poliklinike Milojević, desetu zbog pandemije nismo mogli proslaviti, evo sad već gotovo dvadeset godina moje karijere u ‘službi ljepote’, ali i preseljenje u novi prostor koji je osvojio i neke relevantne arhitektonske nagrade, na što sam iznimno ponosan. Zahvalio bih ovom prilikom svim prijateljima i partnerima Poliklinike na podršci, ali svakako i timu Poliklinike, bez kojeg bi cijeli ovaj put bio puno teži”.

Event se održao uz podršku dugogodišnjih partnera Poliklinike Milojević među kojima su Humed Pharma, Proximum (Restylane), MED EST, Revelo, Interdent, Rozi Step, Orbico (La Mer), The Lab, Da Ljepoti, Jane Iredale i Nutrilife Centra. U nastavku otkrijte tko se sve pojavio na eventu.

Rita Rumora
Nino Sablić i Borna Kotromanić
Nikola Milojević
Nikola Milojević, Nina Murtić i Sara Brenner
Nikola Milojević s timom Poliklinike Milojević
Zvončica Vučković
Tereza i Tomo Ricov
Romana Dugandžija
Nikola Milojević s majkom i djecom
Nikola Milojević s kćerkom Hanom
Nikola Milojević i Tea Boričević
Nikola Milojević i Ivana Prkačin
Nevena Rendeli Vejzović
Nana Nadarević
Lejla i Tarik Filipović
Karla Kaić
Jelena Veljača i Vito Turšić
Jelena Rozga
Jelena Batić, Tea Bulić i Tea Batinić Janjuš
Ivana Barišić
Iva Radić
Ira Berber i Nikola Milojević
Hrvoje Kisić, Nikola Milojević i Mladen Duduković
Gordan Lauc sa suprugom Vlatkom i Nikola Milojević
Drinka Pocrnić Vucelić, Nikola Milojević i prijateljica
Draga Stanić, Ana Noršić, Nikola Milojević, Anita Bračun i Nina Đačić
Daniela Gajski
Antonija Blaće
Antea Kodžoman
Ante Burazin
Anita Vučinić Naprta
Ana Šimunović i Nikola Milojević

Fotografije: John Pavlish

Fotografije atmosfere: Poliklinika Milojević

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0