Pogledajte novu Louis Vuitton “Spring In The City” kolekciju

Jedan od najvećih luksuznih brendova u svijetu Louis Vuitton predstavio je novu capsule kolekciju pod nazivom Spring In The City”. U kolekciji se nalaze tri modela većih torbi, uključujući najpopularnije komade brenda, te novčanik i mini torbica, a posebno je u fokusu to da je riječ o najprodavanijim artiklima, koji su idealni za svakodnevno korištenje, pa će ova kolekcija zainteresirati brojne ljubitelje brenda.

Modeli su predstavljeni nekoliko kombinacija boja: maslinasto zeleno-bež varijanti i puder ružičastoj, a sve su torbice ukrašene prepoznatljivim monogram uzorkom.

Uz velike torbe, obratili su pažnju na svoje kupce koji obožavaju trenutačno popularne mini modele, pa tako u ovim varijantama možete pronaći i Mini Pochette model kojeg možete poput mini novčanika nositi u rukama poput torbice ili zakačiti dodatno na drugu, veću torbicu.

U kolekciji ćete pronaći i veći novčanik pod nazivom Zippy Wallet u kojem se nalazi čak 12 pretinaca za kartice, tri različita pretinca i dva dodatna džepa, pretinac za račune i dodatkom za kovanice.

Modeli torbi koji su dostupni u ovoj capsule kolekciji su Speedy Bandouliere 20, On the Go MM i Neverfull MM, a otkriti ih možete na službenoj stranici brenda Louis Vuitton.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Louis Vuitton

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0