Pogledajte atmosferu i lookove s prve samostalne Klisab revije

Sinoć je u Hali Zagreb višestruko nagrađivani hrvatski modni brend Klisab, održao svoju prvu samostalnu modnu reviju, predstavivši kolekciju FALLFALL6. Riječ je o kolekciji kojom su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, uz nove kreacije za žene, prvi put predstavili i Klisab liniju za muškarce.

Marko Šabarić i Tomislav Klišknić

Ovaj poseban modni događaj, na kojem je sve, od lokacije, ambijenta, glazbe, modela i energije apsolutno savršeno funkcioniralo, svojim su prisustvom uveličali i brojni uzvanici iz društvenog života, ali i dugogodišnji obožavatelji i ambasadori brenda Klisab, kao Jelena Rozga, Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli, Ivana Paradžiković, Ida Prester, Anita Dujić, Gracija Filipović i brojni drugi.

Nika Turković

U kolekciji od 30 total lookova, 19 ženskih i 11 muških prevladavaju odijela stroge forme s naglašenim ramenima i strukom, baloneri, ali i pregršt statement komada dizajniranih i izrađenih tako da su vansezonski i predstavljaju trajnu investiciju u garderobi. U novoj kolekciji predstavljen je i novi model pillow bag clutch torbe. Materijali koji prevladavaju u kolekciji su jeans, pamučni keper, popelin, vuneni štof, samt, jeans, viskoza, u zagasitim bojama poput crne, nijansi plave, sive i smeđe, s akcentima ružičaste i boje ciklame, micro pepita i kariranog uzorka.

KLISAB_FALLFALL6_web-1KLISAB_FALLFALL6_web-2KLISAB_FALLFALL6_web-3KLISAB_FALLFALL6_web-4KLISAB_FALLFALL6_web-5KLISAB_FALLFALL6_web-6KLISAB_FALLFALL6_web-7KLISAB_FALLFALL6_web-9KLISAB_FALLFALL6_web-10KLISAB_FALLFALL6_web-11KLISAB_FALLFALL6_web-8KLISAB_FALLFALL6_web-12KLISAB_FALLFALL6_web-13KLISAB_FALLFALL6_web-14KLISAB_FALLFALL6_web-15KLISAB_FALLFALL6_web-16KLISAB_FALLFALL6_web-17KLISAB_FALLFALL6_web-18KLISAB_FALLFALL6_web-19KLISAB_FALLFALL6_web-20KLISAB_FALLFALL6_web-21KLISAB_FALLFALL6_web-22KLISAB_FALLFALL6_web-23KLISAB_FALLFALL6_web-24KLISAB_FALLFALL6_web-25KLISAB_FALLFALL6_web-26KLISAB_FALLFALL6_web-27KLISAB_FALLFALL6_web-28KLISAB_FALLFALL6_web-29KLISAB_FALLFALL6_web-30

Kolekcija FALLFALL6 ima obilježja punk i dandy estetike, ali je i izuzetno nosiva i sadrži prepoznatljiv Klisab potpis koji svoje ishodište uzima u klasici, interpretiranoj na nov, svjež način, nudeći suvremena dizajnerska rješenja. Cijelu priču dodatno zaokružuju minuciozni detalji i vrhunska ručna izrada.

Ivana Vukušić

Kao što smo navikli od ovog talentiranog modnog dvojca, odjeća je dominantnog karaktera koja se s lakoćom uklapa u različit stilski ID i pogodna je za nošenje day-to-night, u formalnim, ali i opuštenim prigodama.

Jelena Rozga

Dio kolekcije čini i linija DENIMDENIM u cijelosti nastala upcyclingom nošenoga jeansa, iza čije izrade u proizvodnom procesu ostaje minimalna količinu otpada. Sakoi, traperice, jakne i suknja iz ove linije nastali su upcyclingom traper hlača, a taj postupak kreativnog „re-usea“ dizajneri su odabrali jer ostvaruje proizvode dodane vrijednosti bez kreiranja ikakvog daljnjeg štetnog utjecaja na okoliš. Jeans je odabran kao jedan od najizdržljivijih materijala čime se jamči trajnost upcycling proizvoda i istovremeno izbjegava proces izvorne proizvodnje jeansa koji je vrlo štetan za okoliš.

Liniju DENIMDENIM, Klisab je razvio su uz podršku automobilske marke Lexus, premium brenda čija vozila, kao i Klisab odjeću, točno opisuje majstorstvo ručne izrade, odgovornost prema okolišu i osjećaj luksuza koji izazivaju. Realizaciju Klisab FALLFALL6 revije podržali su: Beefeater, Lexus, Keune Haircosmetics, Databox, Högl i Estée Lauder. U nastavku pogledajte tko se sve još pojavio na reviji.

Anita Dujić
Ante Burazin i Jelena Rozga
Dora Predojević
Gracija Filipović
Ida Prester
Iva Gradišer
Ivana Paradžiković
Ivana Pavić
Ivana Pirizović
Kristina Kurtaj
Lidija Lešić
Ljupka Gojić Mikić
Maja Božović
Maja Miletić
Marcela Vrček
Marija Kulušić
Marko Medić
Martina Matušin i Nenad Korkut
Martina Miholić
Mateja Sučević
Mia i Mak Melcher
Nambi Kezić
Nataša i Daniela Trbović
Nevena Rendeli Vejzović
Nikola Beban
Nina Mia Čikeš
Nives Bošnjak
Pamela Badžek
Petar Trbović
Rok Juričić
Saša Stubičar i Nataša Mihaljčišin
Senja Vild i Franjo Matković
Tihana Harapin Zalepugin
Una Zima i Vedrana Čarapović Propadalo
Ivna i Ana Ivančić
Ana Pavić
Anamarija Brkić

Fotografije: John Pavlish (uzvanici), Aleksandar Selak (revija)

Producent: Nikola Beban

Stilistica: Ana Nikačević

Dizajn šminke: Saša Joković za Estée Lauder

Dizajn kose: Mijo Majhen

Izvedba dizajna kose: Keune Akademija

Scenograf: Nikola Beban

Scenska instalacija: Hrvoje Hršil

Dizajn zvuka: Nikola Beban / Hrvoje Hršil

Izvršna producentica: Petra Prša

Inspicijentica:  Petra Prša

Tehnička izvedba: Perinić sistemi d.o.o.

Grafičko oblikovanje: Hana Matić

Modeli: Talia model / IM Studio Model Agency / N Model Management / Relatum Model Management

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0