Po prvi put u povijesti Chanel predstavio ruž u drugačijem pakiranju

Francuska kuća Chanel predstavila je jučer novu beauty kampanju s ambasadoricom, glumicom i producenticom Margot Robbie u glavnoj ulozi u kojoj se, po prvi put u povijesti, pojavljuje i sasvim drugačije pakiranje njihovog ikoničnog proizvoda – Rouge Allure. Inače skriven u sjajnoj crnoj ambalaži s bijelim CC logom, limitirano izdanje Chanel Rouge Allure Velvet Nuit Blanche sad je predstavljen u glossy bijeloj verziji s crnim obrubom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

U limitiranoj kolekciji nalazi se osam nijansi ruževa, po jedna za svaki sat noći. Svaka nijansa ovog blistavog ruža za usne koji ima mat finiš obilježava drugo poglavlje uzbudljivog noćnog izleta. Od ponoći do prvih zraka zore, u videu kampanje Robbie nanosi sienna crvenu od ponoći, vibrantno narančasto crvenu nijansu od dva sata ujutro, koju pred zoru mijenja za toplu smeđu, a zatim jutro dočekuje sa svježom ružičastom nijansom.

Minimalističko bijelo pakiranje s crnim detaljima tako dopušta da ove vibrantne nijanse ruževa još više dođu do izražaja, a osim što se mogu kupiti odvojeno, dostupan je i set od dva ruža koji su skriveni u posebnoj kutijici. Ograničeno izdanje seta, koji sadrži dvije nijanse koje prezentiraju ponoć i zoru, predstavljenih u crno-bijeloj kutijici, odražava posebnu interpretaciju kultnog pakiranja koji će definitivno mnogima biti predmet žudnje.

Uz ranije navedene nijanse, dostupne su još i boja cigle, vibrantna fuksija, crveno-ljubičasta te smeđe-ružičasta boja. Ugodna formula daje intenzivnu boju i savršeno se stapa s usnama. Visoko koncentrirani pigmenti stvaraju ujednačen, dugotrajan rezultat, dok se mikrosfere mekog fokusa kombiniraju s ultra-finim sedefastim česticama za blistavo-mat završetak. Mješavina shea maslaca i derivata ulja jojobe trenutačno ostavlja usne hidratiziranima.

S obzirom da je riječ o zaista posebnom izdanju ikoničnog ruža Rouge Allure, koji je pritom dostupan samo u limitiranoj verziji, predlažemo da svoj primjerak, ako obožavate Chanel i njihove ruževe, nabavite čim prije. Cijena limitiranog izdanja ruževa iznosi 50 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0