Plava boja u interijerima

Iako plava boja u interijerima nije nikakav novitet, ove godine ubraja se među glavne trendove u uređenju. A zašto? Zato što predstavlja ono za čime najviše žudimo dok smo zatvoreni, a to su plavo nebo i more. Pa kada ih već u neograničenim količinama ne možemo imati uživo, uvijek ih možemo rekreirati u svojem domu.

Stolnjak Zara Home

Plava boja u interijerima djeluje nevjerojatno umirujuće, a može se postići na različite načine. Ako niste spremni za akciju ličenja zidova – iako jedan statement zid u tamnijoj nijansi ili, pak, odvažnoj Klein plavoj može sjajno pristajati uz interijer prepun bjeline, neutralnih ili zemljanih tonova, plavetnilo u svoj dom možete dovesti i kroz namještaj te detalje.

Dekorativne jastučnice IKEA

Sofe u svjetlijim nijansama plave ili, pak, sivo plavoj, lako će se uklopiti u svaki interijer, a prema istraživanju online platforme Etsy dekor i namještaj u nebesko plavoj boji bit će najtraženiji ove godine – rezultati kažu da je potražnja za komadima u svijetloplavoj ili nebeskoj nijansi porasla za 39 posto. Takav će se kauč odlično uklopiti u crno-bijele interijere, one obojene zemljanim tonovima, kao i u eklektične, maksimalističke interijere.

Posteljina Vivre.hr

Jednako kao zelena i žuta, plava potiče dobro raspoloženje, pa ne čudi činjenica da se baš te tri boje nalaze na gotovo svim top listama za uređenje interijera u 2021. godini. Doma su puno i često, pa svoj prostor želimo uljepšati i detaljima koji će nam odagnati brige i dopustiti nam da uživamo u životu. Prvu jutarnju kavu popijte u krevetu, okruženi nebeskoplavom posteljinom, za pozitivan početak dana! Oboružajte se vazama u boji ili posuđem i šalicama s plavim uzorkom, dodajte novi, jarkoplavi tepih, stolić za kavu, dekorativni jastuk ili dekicu u svoj prostor.

Vaza HAY (Dizajnholik)

Čini se kako su sva predviđanja za it boju u interijerima točna jer smo, istražujući ponudu robnih kuća, dizajnerskih brendova namještaja i online dućana koji dostavljaju u Hrvatsku, pronašli pregršt detalja u čitavoj paleti plavih nijansi. Plava boja u interijerima pravi je mood booster, a u nastavku pronađite komade koje smo izdvojili iz aktualne ponude.

Tepih Vivre.hr
Stolić za kavu Zuvier (Gnijezdo)
Sofa Vivre.hr
Vaza IKEA
Zdjelice i šalice za kavu IKEA
Tepih Vivre.hr
Sofa Emmezeta
Stolac White Label Living (Gnijezdo)
Podna lampa IKEA
Tepih Vivre.hr
Komoda IKEA
Tabure Kult Home
Posteljina Jysk
Jastuci H&M Home
Posteljina H&M Home
Fotelja Kult Home
Fotelja Kult Home
Stolac za ljuljanje Jysk
Vaza Royal Copenhagen
Pladanj za serviranje Royal Copenhagen
Šalica Royal Copenhagen
Dekica Zara Home
Fotelja IKEA
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0