Piccola ima novi model torbe koji je idealan za ljeto!

Hrvatske i regionalne ljubiteljice personaliziranih modnih dodataka dobro znaju za brend Piccola. Riječ je o brendu modnih dodataka koji je osnovala Doriana Miletić, a čije su torbe postale staple komad za ljeto svake trendseterice. Kombinacija prirodnih materijala poput dugovječnog platna i slame s elegantnim kožnatim dodacima poput ručki te personaliziranih detalja bila je pun pogodak te su Piccola torbice osvojile brojne obožavateljice.

A za ovo ljeto predstavljen je sasvim novi model cekera pod nazivom Rustica. Riječ je o otmjenijoj verziji te tradicionalne torbe koja se inače nosila na tržnicu, a koja možete konkurirati i puno poznatijim Loewe i Celine cekerima. Torba je srednje veličine da vam stanu sve potrepštine za “preživjeti” dan na godišnjem odmoru, kao i za odlazak na plažu – dovoljno je prostrana da vam u nju stanu i ručnik za plažu, knjiga i kreme sa zaštitnim faktorom, uz sve esencijalne stvari koje i inače nosite u torbici.

Ono po čemu se posebno ističe su kratke ručke izrađene od kože u boji konjaka koje su definitivno ugodnije za nošenje u ruci nego varijanta istih ručkica izrađenih od slame ili rafije, što je definitivno njihova prednost. Detalj koji posebno privlači pažnju je kožnati remen oko gornjeg dijela torbe na kojem se nalaze inicijalni utisnuti zlatnom bojom. Dozu sofisticiranosti torbici daju kontrastni šavovi u bijeloj boji, a u cekeru se nalazi i platnetna vreća s kožnatim trakicama kako bi sve vaše stvari bile na sigurnom.

Ovaj predivan model može se naručiti putem Instagrama brenda, po cijeni od 300 eura, a riječ je o izdržljivom modelu klasičnog izgleda koji ćete moći nositi vječno.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@piccola.hr)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0