Phoebe Philo lansira vlastiti modni brend!

Nakon brojnih šuškanja da Phoebe Philo nije gotova s modom, napokon smo dobili i službenu potvrdu – dizajnerica osniva novi modni brend! Nakon trogodišnje pauze, bivša kreativna direktorica francuskih kuća Celine i Chloe, vraća se u biznis i to ne na tronu nekog drugog brenda, već u vlastitom modnom pothvatu koji će, prema pisanju portala Business of Fashion, biti temeljen na izvanrednoj kvaliteti i dizajnu.

Nakon što je 2017. godine napustila mjesto kreativne direktorive Celinea, modni svijet žudi za njezinim povratkom, a da će biti riječ o onom profitaabilnom govori i činjenica da je u brend britanske dizajnerice već uložio i konglomerat LVMH. Estetika Phoebe Philo cijenjena je diljem svijeta, a poznata je po tome što je kreirala jednostavne, ali upečatljive komade koji su uvijek izazivali uzdahe pa se ništa manje ne očekuje ni od modela koji tek trebaju ugledati svjetlo dana.

Nema sumnje kako će brend Philo polučiti veliki uspjeh na svjetskoj razini jer je riječ o dizajnerici koju su obožavatelji godinama na raznorazne načine, pa i osnivanjem mnogobrojnih Instagram profila posvećenih njezinom dizajnu, molili da se vrati na scenu i ponovno kreira.

U sklopu vlastite modne linije predstavit će odjeću i modne dodatke, a više informacija dobit ćemo, kako je najavljeno, u siječnju 2022. godine. Hoće li Philo nastaviti na pomaknuti minimalizam kojeg je njegovala u dizajnu za kuću Celine (i što njezini fanovi priželjkuju) ili će, pak, predstaviti nešto sasvim novo i svježe, veselimo se saznati uskoro! Kako god bilo, sigurni smo da jedna od najslavnijih dizajnerica na svijetu neće razočarati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0