ŠTO SADRŽI?

FOREVER SHINE SHAMPOO, 220 ml: Predstavljamo prvi šampon na svijetu s postupnim otpuštanjem biljnih hidrirajućih tvari, za seksi volumen, sjaj i dugotrajnim divnim mirisom. Hidrirajuće biljne tvari obrađene su pod visokotlačnim pritiskom koji ih razbija u sitne molekule što prodiru u kosu i jačaju je iznutra prema van. Preobražava sve tipove kose s trenutačnim, zadivljujućim rezultatima: oživljava, definira i razmrsuje kovrče; stvara graciozne, lelujave fenirane uvojke; te tankoj kosi daje volumen i punoću. Pouzdan za bojanje i tretiranje keratinom.FOREVER SHINE CONDITIONER, 178 ml: Hidrirajuće biljne tvari obrađene su pod visokotlačnim pritiskom koji ih razbija u sitne molekule što prodiru u kosu i jačaju je iznutra prema van. Preobražava sve tipove kose s trenutačnim, zadivljujućim rezultatima: oživljava, definira i razmrsuje kovrče; stvara graciozne, lelujave fenirane uvojke; te tankoj kosi daje volumen i punoću. Djelatni sustav s postupnim otpuštanjem biljnih tvari donosi kosi trajni sjaj i bujnost. Ovaj je regenarator pouzdan za bojanje i tretiranje keratinom.

THERMAL PROTECTION SPRAY, 125 ml: Sprej za zaštitu od topline bestežinski je primer s vremenskim otpuštanjem koji se upotrebljava prije oblikovanja za više sjaja i sprečavanje lomljenja i pucanja vrhova. Stvara seksi teksturu, povećava sjaj i štiti od oštećenja uzrokovanih toplinskim uređajima za oblikovanje. Mješavina biljnih hidrirajućih tvari (oleosomi šafranike, mongongo ulje, vitamin E i ulje slatkog badema) te snažnog kompleksa L-aminokiselina oporavlja i štiti krhke pramenove.

Proizvodi Philip B. su dostupni u Lana Niche Perfumery, Ilica 25 Zagreb i kralja Tomislava 5, Split te u frizerskom studiju Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb.