Pecanje u šljokicama, vjenčanje u trenirci – Answear vas novom kampanjom potiče da pomičete granice onoliko koliko želite

U izazovnim vremenima važno je pronaći nešto što nas zaista veseli i potiče na nova iskustva. U svom duhovitom, osebujnom i pomalo neobičnom spotu Answear vas potiče na istraživanje sebe i svijeta, kao i na udaljavanje od modnih i životnih pritisaka i konvencija.

 

Slijedite li trendove ili vlastita pravila?

Na prvi pogled najnoviji je spot online trgovine Answear prepun najpopularnijih ovogodišnjih trendova. Metalne tkanine svjetlucaju na južnoafričkom suncu, a cipele s visokom platformom tapkaju u ritmu pjesme Kida Cudija ispunjene optimističnom energijom. Raznolikost i stilizacije koje mijenjaju perspektivu ne predstavljaju samo sezonske hitove, već i razlog za raspravu o trendovima, vlastitom stilu i o tome kako biti svoj.

„Prije smo se brinuli o tome što smijemo, a što ne smijemo. Danas vas potičemo na eksperimentiranje, istraživanje i isprobavanje različitih stilova ovisno o vašem raspoloženju i očekivanjima ili prigodi. Zabava i distanca važni su i u modi i u životu. Malo nekonvencionalnog pristupa neće nam naškoditi.” – kaže Łukasz Witek, glavni stilist online trgovine Answear.

Bez klišeja i pritiska

Ne moramo biti ograničeni konvencijama. Što ako prekršite neka pravila i odvažite se obući bijelu trenirku umjesto vjenčanice? Ili otmjeno odijelo za odlazak u ribolov? Takvi se prizori pojavljuju u novom spotu online trgovine Answear. Ovaj nam spot govori ponešto o ulozi pravila i formalnosti u odijevanju, no naglasak je na prilagodbi društvenim očekivanjima. Očite situacije zahtijevaju neočit pristup te ih je potrebno preobraziti u vlastitom stilu. Answear nas potiče da to činimo obzirno i s poštovanjem prema različitostima koje prevladavaju u trendovima i među ljudima. Postoje ljudi koji se žele potpuno usprotiviti konvencijama, kao i oni koji ne žele nužno prijeći granicu, već je samo vješto pomaknuti.

Pametan buntovnik s distancom


Junaci spota online trgovine Answear vjenčaju se na svoj način, u šljokicama organiziraju spoj na SUP-u i s osmijehom na licu trče među guskama iako nose elegantnu odjeću. Oni su dokaz da ne morate potpuno promijeniti sebe i svoju okolinu kako biste bili u trendu. Ništa ne treba preozbiljno shvaćati – odjeću, život ni sebe.

„Svatko od nas živi na svoj način. Svakoga nadahnjuje nešto drugo, a životno nadahnuće može se pronaći bilo gdje. Mi u Answearu ništa vam ne namećemo. Prikazujemo različita stajališta i mogućnosti i potičemo vas na to da sebe i svijet sagledate iz ponešto drukčije perspektive.” – dodaje Sandra Gašparić, country managerica za Answear u Hrvatskoj i Sloveniji.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0