Patite li za Bottega Veneta torbicama, svidjet će vam se ponuda austrijskog brenda Skergeth

Austrijski brend torbi Skergeth osmišljen je pod parolom od žena – ženama. Naime, sve je, od ideje pa do kreiranja torbi, djelo ruku žena. Apsolutno je cijeli tim austrijskog brenda modnih dodataka sastavljen od žena, a na čelu se nalazi vlasnica i modna dizajnerica Julia Skergeth.

A glavni marketinški “trik” modne marke je – transparentnost. Kupce osvajaju time te im na stranici brenda pružaju lako dostupne informacije o nabavci materijala, izradi i obradi materijala te objašnjenje o postavljanju standarda cijena njihovih torba.

Uz to vlasnica brenda, 28-godišnjakinja iz Beča, napore ulaže u to da proizvodnju učini što više lokalnom. Međutim, Skergeth proizvodi nisu isključivo austrijski s obzirom na to da dio materijala dolazi iz različitih europskih zemalja poput Češke, Italije ili Portugala. Austrijanka je na tu činjenicu itekako ponosna te torbe koje kreira potpisuje s “Made In Europe”. Pri odabiru materijala, naglašava kako joj je važna kvaliteta istih te da materijali nemaju negativan utjecaj na prirodu.

Također, brend Skergeth pripada u slow fashion kategoriju, odnosno, nije opterećen lansiranjem sezonskih kolekcija, nego se novi komadi predstavljaju u skladu s inspiracijom i potrebom za osvježenje ponude.

Skergeth je nedavno predstavio novu kolekciju svojih kožnatih torbi u kojoj se posebno ističu maksi modeli od janjeće kože koje krase prošivi kockastog oblika. Modeli neodoljivo podsjećaju na Padded Cassette, it torbicu talijanske modne kuće Bottega Veneta, koja je obilježio prethodnu i ovu godinu. Iako uzorkom podsjeća na ranije spomenuti model, forma torbe je drugačija – pravokutnog je oblika i nalikuje papirnatu vrećicu koja nam služi za kupnju namirnica. Dostupna je i u varijanti s crossbody lancem, a možete ju nositi i u ruci kako je predviđeno izrezom koji se nalazi pri samom vrhu torbe.

Iz brenda Skergeth ističu kako bi željeli da njihove torbe njihovim kupcima traju što duže, odnosno, da svi kupuju manje, ali kvalitetno. U skladu s tom filozofijom, ponudili su i “You Care We Care” sprej namijenjen za održavanje njihovih kožnatih torbica kako bi produžili vijek trajanja.

Većina se torbica može kupiti u dvije veličine – veći modeli krasi atraktivna ručka izrađena naborane kože koja izgledom podsjeća na scrunchie gumice za kosu. Dio nove kolekcije je i torbica preko ramena od koje se posebno ističe model s cow uzorkom – nešto drugačija vrsta životinjskih printeva vladala je svijetom mode u protekle dvije sezone. Ako ste bacili oko na torbice s potpisom talijanske modne marke Fendi, svijet će vam se i ovaj iz ponude Skergetha.

Ako, pak, patite na pastelne boje ili sve nude nijanse, austrijski brend nudi čitavu paletu nježnih tonova. Latte Macchiato, Nude, Pigeon Grey, samo je dio divnih nijansi različitih jednostavnih modela torbica čiji je jedini detalj okrugli, metalni zatvarač. Istinski minimalizam, kao i sličnost s obožavanim modelima brenda Chloe, pun su pogodak. Sve modele te ostale kožnate modne dodatke možete pogledati na službenoj stranici brenda.

Tekst: Ana Ageljić

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0