Patchs Défatigants – maska za zaglađivanje područja oko očiju i protiv podbuhlosti

Naše oči govore mnogo o našoj dobi i načinu života. Područje oko očiju je vrlo atipičan dio lica. Koža područja oko oka je najtanji, najkrhkiji i najaktivniji dio tijela. Ona je 3 do 5 puta tanja od kože ostatka lica. Zato zahtijeva posebnu pozornost.

Njezina osjetljivost i neprekidno pomicanje čine područje oko očiju posebno sklonim stva- ranju znakova umora (vrećice, podočnjaci, nedostatak sjaja) i starenja (bore, dehidracijske borice, gubitak čvrstoće).

Kao odgovor na problematiku znakova umora i starenja područja oko očiju, Biologique Recherche je razvio svoj inovativni proizvod: Patches Défatigants. On kombinira inovativnu podlogu od bioceluloze, oblik »pincete«, i aktivne sastojke prilagođene tankom i krhkom području oko očiju.

Patches Défatigants izrađeni su od prirodnih bioceluloznih vlakana, prethodno su natopljeni formulom obogaćenom aktivnim sastojcima protiv podbuhlosti, podočnjaka i bora. Njihov oblik sličan pinceti omogućuje optimalnu primjenu najbliže području oko očiju kako bi se postigao učinkovit i sveobuhvatan tretman.

Odmah se smanjuje podbuhlost, koža je zaglađena i podignuta, a bore i borice su manje vidljive te oči izgledaju odmorne.

Bioceluloza – Biomedicinski materijal

Tanak poput membrane, ovaj materijal čija su vlakna 1000 puta tanja od promjera vlasi kose, pruža izuzetnu moć upijanja i bioraspoloživosti. Može zadržati do 100 puta više od svoje suhe težine.

Bioceluloza djeluje kao drugi sloj kože: 10 puta je učinkovitija od konvencionalnih maski!

Biologique Recherche na taj način pruža novi doživljaj njege koji kombinira inovativnost, udobnost i učinak u unaprijed doziranom obliku.

Djelovanje:

• Odmah smanjuje znakove umora na području oko očiju
• Smanjuje podbuhlost iznad i ispod očiju
• Zaglađuje i podiže bore i dehidracijske borice
• Poboljšava čvrstoću i tonus područja oko očiju
• Posvjetljava podočnjake za blistave oči • Pruža osjećaj svježine i lakoće

Rezultati :

  • Učinak protiv umora smanjen je kod 100% volontera nakon prve primjene: Podbuhlost je smanjena za 19%, podočnjaci za 19%, a dehidracijske borice za 13%.
  • Neposredni rezultati zatezanje, zaglađivanja i protiv bora. (Ispitivanje anti-age djelotvornosti 3-D projekcijom na 22 volontera)
  • Oči su svjetlije i manje umorne nakon 3 primjene (1/tjedno).
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0