Pamela Badžek lansirala svoj modni brend – evo što nam je otkrila o njemu!

Jedna od naših najuspješnijih influencerica Pamela Badžek lansirala je svoj brend pod nazivom August te predstavila prve komade iz nove kolekcije. Radi se o prekrasnim 100 posto lanenim kompletima koji su u potpunosti proizvedeni u Hrvatskoj. Idealni za nadolazeće ljetne dane i vrućine, ovi kompleti dostupni su u tri veličine te su trenutačno u ponudi u četiri različita uzorka. Uzorak na tkanini oslikala je naša poznata ilustratorica Mateja Sučević. Vlasnicu novog hrvatskog modnog brenda priveli smo na razgovor, a u nastavku možete pročitati što nam je otkrila.

MagMe: Kako to da si se odlučila osnovati vlastiti brend?

PAMELA BADŽEK: Imati vlastiti brend je nešto o ćemu već dugo sanjam, ali i nešto i na čemu već dugo radim. U ovaj projekt krenula sam prije gotovo godinu i pol, no zbog cijele situacije sve se dodatno odužilo. Jako puno ljudi je sudjelovalo i istinski sam zahvalna svima na predanosti i radu.

MagMe: Koja je inspiracija iza cijele kolekcije?

PM: Glavna inspiracija prilikom kreiranja kolekcije bio je savršeni ljetni dan u kolovozu. Zamišljena je da je nostite za sve ljetne prigode te da je to komplet iz kojeg ne izlazite – bilo da idete na ručak, plažu ili na večeru. Može se nositi uvijek, samo sa razlitičim asesoarom postići potpuno drugačiji look.

Materijal od kojeg je rađen je 100% lan. Koliko ti je bitno da je odjeća koju nosiš kvalitetna i ugodno. To mi je najbitnije i to je bio aposolutni prioritet u stvaranju brenda. Da je sam materijal kvaliteten i godan za nošenje. Mislim da smo svi već svjesni da smo u dobu kada trebamo kupovati manje ali kvalitetno i nositi to stalno.

MagMe: Kompleti nose imena hrvatskih gradova i otoka, postoji li neki dodatni razlog za to?

PM: To su neke od mojih omiljenih lokacija u Hrvatskoj, mislim da i ptice na grani znaju koliko obožavam Dubrovnik, ali istu ljubav djelim i prema Visu, Rovinju i Palmižani.

MagMe: Hoćeš li uskoro predstaviti i neke nove komade?

PM: Na jesen pripremamo nešto novo, no detalje još neću otkrivati. Mogu samo reći da sam jako uzbuđena

MagMe: Je li kolekcija dostupna u ograničenim količnima ili će stizati nadopuna?

PM: Za sad, nažalost, još ne znam odgovor na ovo pitanje, zbog cijele situacije ne znamo hoće li restock biti moguć.

MagMe: Kada bi morala odabrati omiljeni komad iz cijele kolekcije, koji bi to bio?

PM: To mi je nemoguće za odgovoriti jer su mi svi aposlutno savršeni.

U nastavku otkrijte kampanju brenda August koja priziva vruće ljetne dane, a svoj komplet naručite putem službenog webshopa.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Ana Kutija

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0