Ovog vikenda održava se jedinstveno eno-gastro iskustvo u vinariji i hotelu Meneghetti

U zagrljaju bujnih vinograda Istre, Meneghetti Hotel & Winery nudi jedinstveni vikend odmor. Poznat već desetljećima po hotelijerskoj i kulinarskoj izvrsnosti, Meneghetti je ove subote, 13. travnja, domaćin događaja “Essence of Croatia”. Poziv je to upućen svima koji žude za mjestom gdje se spokoj i zadovoljstvo spajaju u savršenoj harmoniji.

Kulinarsko putovanje u srce Istre

Za ovu posebnu prigodu, Meneghettijev poznati chef Damir Pejčinović stvorio je menu inspiriran vinima iz uglednih vinarija Tomac, Clai i Miloš, poznatima po beskompromisnim vinima koje stvaraju potpuno u skladu s prirodom, na organski i ekološki način. Menu tako odaje počast bogatstvu i raznolikosti lokalnih namirnica, uzgojenih u Meneghettijevom organskom vrtu ili njegovoj neposrednoj blizini, a svako je jelo kreirano tako da se savršeno sljubljuje s posluženim venom. Ovaj događaj tako otvara vrata neusporedivom eno-gastro iskustvu, gdje svaki zalogaj i gutljaj postaju priča koja odražava strast i predanost lokalnom uzgoju i prirodnim metodama proizvodnje.

Menu inspiriran prirodom

Za doček, gostima će biti posluženi Tomac Blanc de Noirs, Clai Brut Nature te Miloš Rosé 2022. Na jelovniku su Jakobova kapica, jabuka, endivija i korabica u kombinaciji s Tomcem Maranvom Bijelim 2022, “savršeno” jaje s kavijarom, potočarkom i morskom salatom bit će posluženo uz Miloš Stalagmit 2021, dok će se uz raviol s artičokom, divljim šparogama i crnim tartufom služiti Clai Sv. Jakov 2020. Prepelica i bobičasto voće upareni su s Tomac crnim pinotom 2022, a plavoperajna tuna uz mostardu bit će poslužena s Miloš Stagnumom 2015. Za kraj, tu je Veli Jože sir s đumbirom, bademima i zlatnim grožđicama uz Clai Tasel 2019.

Ekskluzivna ponuda za nezaboravno iskustvo

Ovaj menu, dostupan po cijeni od 180 eura po osobi, uključujući vinsku pratnju, osigurava nezaboravno iskustvo koje zadovoljava i najzahtjevnije nepce. S obzirom na ograničen broj mjesta, Meneghetti pruža priliku da postanete dio ove ekskluzivne večeri, gdje se rafiniranost i elegancija sjedinjuju u harmoniji okusa i atmosfere. Za one koje iskustvo odmora žele dodatno produžiti, te osim u večeri, uživati i u blagodatima prirode imanja Meneghetti, wellnessu, bazenu, bogatom doručku i vinskim degustacijama, u Meneghettiju su pripremili poseban paket s popustima za nadolazeći vikend.

Meneghetti Wine Hotel poziva vas na otkrivanje istarskog pejzaža kroz svaku čašu vina i zalogaj hrane, te nudi priliku za bijeg u svijet gdje se vinske priče isprepliću s tradicijom zemlje koja nas hrani. Rezervirajte svoje mjesto i dozvolite si istinski odmor u srcu Istre, gdje se priroda i gastronomija stapaju u nezaboravno iskustvo.

Sve upite i rezervacije možete napraviti pozivom na broj +385 52 528 800 ili na e-mail adresu: [email protected].

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0