Ovog vikenda na listu za gledanje dodajte triler “Influencer”

Uz velik broj blockbustera koji izlaze ove godine, lako je propustiti zanimljive, a nerazvikane naslove, kao što je triler “Influencer”. Kao što naslov sugerira, film prati popularnu influencericu Madison koja putuje Tajlandom sama, nakon što je njezin dečko otkazao dolazak zbog poslovnih razloga. Madison je postala poznata na Instagramu kao netko tko je autentičan, ali čini se da ima problema sa zadržavanjem osmijeha na licu kada ne snima. Ona pozira, slika svoju hranu i odlično “glumi” savršen život, ali zapravo provodi dane dosađujući se dok ne upozna zanimljivu CW.

CW djeluje neustrašivo i zagonetno, poznaje lokaciju i nudi  se da je odvede na neka od mjesta koja će izgledati savršeno na društvenim mrežama. Druže se, uživaju u lokalnim specijalitetima i druže se s lokalnim stanovništvom. Nakon što pokaže Madison sve nevjerojatne prizore, stvari poprimaju drugačiji tok kada je CW dovede na iznenađujuću lokaciju.

Ovo je sve tek uvod u ono što slijedi u filmu, a iako CW nije ona za koju se predstavlja, nije ni film.

Oštar scenarij Tesha Guttikonde i režija Kurtisa Davida Hardera igraju se s tradicionalnom ulogom protagonista nekoliko puta, okrećući se drugoj snažnoj osobi, Jessici, prije nego što se u priču uključi Ryana, Madisoninog dečka.

Film je zanimljiv i napet, nekoliko puta dolazi do potpuno neočekivanog obrata, a sve u samo sat i pol vremena. Ovo je odličan izbor za ljetne večeri za sve one koji vole pametne i nepredvidive trilere. “Influencer” nije kritika na svijet društvenih mreža, već upozorenje na to što je sve moguće zahvaljujući današnjoj tehnologiji uređivanja slika i videa i koliko je lako “fejkati”.

Glavnu ulogu tumači Emily Tennant, Cassandra Nud našla se u ulozi CW, a u sporednim ulogama su Rory J. Saper kao Ryan i Sara Canning kao Jessica.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Naslovna fotografije: IMDb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0