Ovog proljeća nosimo nešto drugačiju verziju kožnate jakne

Nakon dugogodišnje dominacije kožnatih jakni u motociklističkom stilu te povratka kožnatog balonera s nostalgijom za 90-ima u modu, vrijeme je za i neku novu interpretaciju jednog od omiljenih proljetnih komada. Kožnate jakne ovog proljeća dostupne su u brojnim verzijama, od onih elegantnijih koje su krojene kao sako do coolerskih crop modela pa sve do onih minimalističkih i koje izgledom podsjećaju na parke.

Kožnata jakna vječni je komad koji baš nikada neće dosaditi, a to ne vrijedi samo za klasike u crnoj boji. Koža je materijal koji s vremenom dobiva patinu, a samim time komadi postaju posebniji te su baš zato oni kojima se često vraćamo. Ove je sezona izbora pregršt te svatko može u dizajnerskoj ponudi pronaći “baš taj” komad, u kojeg će se zaljubiti i iznova mu se vraćati iz godine u godinu.

Anine Bing

Ljubiteljicama minimalizam preporučujemo da bace pogled na ponudu brendova Loewe i Vince koji su u novim kolekcijama predstavili modele pročišćene siluete lišene gotovo svih detalja. Dizajnerica Rejina Pyo i Remain Birger Christensen kreirali su modele u utility chic stilu, dok su Altuzarra i Gucci predstavili profinjene modele. Francuska kreatorica Isabel Marant poigrala se s proporcijama te naglasila ramena i struk, dok su brendovi Anine Bing te Andresson Bell odlučili iskušati nekoć vrlo popularnu crop siluetu.

Isabel Marant

Koji god stil njegovali te kakve god kožnate jakne voljeli nositi, ove je sezone jedno sigurno: modni dizajneri pobrinuli su se da baš svatko nađe interpretaciju ovog vječnog komada koja će odgovarati ostatku garderobe koja se krije u ormaru, ali i onoj koja će ga tek upotpuniti. Ako ste odlučili uložiti samo u jednu stvar ovog proljeća, preporučujemo da to bude kožnata jakna, dok su dizajneri još uvijek, u ovoj neobičnoj godini, lišeni razmišljanju o trendova te zbog toga uživamo u različitosti modela na tržištu. U nastavku pronađite naš izbor dizajnerskih komada koji se nalaze u aktualnoj ponudi.

Vince
Stand Studio
Remain Birger Christensen
Rejina Pyo
Nanushka
Michael Lo Sordo
Loulou Studio
Loewe
Gucci
Anine Bing
Andersson Bell
Altuzarra

Fotografije: Anine Bing, Isabel Marant, Net-a-Porter

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0