Ovog ljeta nosimo heklane badiće hrvatskog brenda My Choice

Tim hrvatskog brenda My Choice ovu je zimu iskoristio za – pripreme za ljeto! Naime, posljednjih šest mjeseci radili su na ljetnoj kolekciji, a brojni su razlozi zašto su već krajem prošle jeseni započeli s tom modnom pričom. Po prvi u kolekciji brend ima kupaće kostime, velike shopper torbe i ljetnu verziju popularnog bucket šeširića.

Kao i svaka dosadašnja kolekcija i ova je u potpunosti ručno rađena u Hrvatskoj. Već u tome leži prvi razlog zašto je kreiranje ove kolekcije bio proces na kojem se radilo mjesecima. Najprije je slijedila potraga za koncem za kupaće kostime koji mora biti izuzetno kvalitetan, savršeno rastezljiv i mora odlično podnositi sunce i more. No, rastezljivost konca otežala je heklanje pa je proces izrade kupaćeg kostima potrajao duže nego inače. Nekima bi to možda bila prepreka i problem, no My Choice od samog početka želi svojim klijenticama ponudi najbolju moguću kvalitetu i odvajanje dodatnog vremena na jedan proizvod je moto našeg brenda.

Modni brend nikad nije pratio trendove i inspiraciju su uvijek pronalazili u tradiciji, u nekim prošlim vremenima u kojima se kupovalo pametnije, investiralo u komade koji se prebacuju s koljena na koljeno i koji nikad ne izlaze iz mode. Pa tako u ljetnoj My Choice kolekciji možete promaći retro badiće visokog struka, pastelnih boja, s posebnom pažnjom usmjerenom na detalje. Kožnate etikete su vodootporne, a kako bi osigurali stopostotnu udobnost sve se heklapo vašim mjerama! Jednodijelni modeli se rade šest do sedam dana, dok procez izrade dvodijelnih traje četiri do pet dana.

Velike shopper torbe savršene su za tople ljetne dane, u njih stane baš sve što je potrebno, a dostupne su u dvije veličine. Ne moramo posebno naglašavati dasami birate boju konca od kojeg se torba hekla, a dodatni personalizirani touch je model s vašim inicijalima.

Kulisa nove kampanje bila je šarena i šarmantna Jadrija, fotografije potpisuje Petra Mikšik, za kreativno vodstvo zadužena je Slavica Valdec, a ispred kamere našla se vlasnica i dizajnerica brenda – Lidija Lešić.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0