Ovo su najbolja dječja kolica dizajnirana za život u gradu

Svaka mama zna da je odabir pravih kolica nerijetko izazovna stvar jer se radi o neozaobilaznom komadu koji može napraviti veliku razliku prilikom svakodnevnih rutina. Bitno je pritom biti svjestan životnog stila i značajki koje tražite u kolicima. Ako ste u potrazi za savršenim kolicima za gradske prilike onda je model Priam obožavanog brenda CYBEX idealan odabir!

CYBEX je dobro poznat po stvaranju luksuznih dječjih kolica za zaposlene roditelje koji žive u gradu, a najnovija verzija kolica Priam nije iznimka. Radi se o kolicima koja savršeno obuhvaćaju tri ključna načela marke koja je prepoznata i po autosjedalicama: dizajn, sigurnost i funkcionalnost. Unatoč tome što je nedvojbeno da se sigurnost nalazi na prvom mjestu prilikom odabira pravih kolica, ovaj model krasi i nemjerljivo chic izgled zbog čega ih konstantno viđamo na društvenim mrežama. Kolica su namijenjena od rođenja pa sve do četvrte godine, s velikim sjedalom koje se može podesiti u ergonomski položaj.

Na društvenim smo mrežama također pronašli i brojne pozitivne recenzije. Prvenstveno se naglašava lagana i čvrsta konstrukcija koja omogućava sklapanje jednom rukom u samostojeći položaj. Također, kolica krase i četiri amortizirana kotača za sve terene što dovodi do glatke i okretne vožnje s minimalnim vibracijama, nečemu što je bitno za svakog mališana prilikom šetnji grbavim terenima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viky Rader (@vikyrader)

Da se radi o idealnim kolicima za užurban život u gradu, govori i činjenica da je ručka za upracljanje prilagodljiva po visini jednom rukom, a prostrana košara za stvari može izdržati do 10 kilograma nosivosti. Mame će razveseliti i to što XXL pokrov na kolicama ima im UV zaštitu 50+, kao i mash podlogu.

Dizajnirana za gradski život, kolica Priam imaju svu fleksibilnost i luksuznu udobnost koju vi i vaše dijete možete poželjeti, a više informacija otkrijte na službenoj stranici brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cybex, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0