Ovo jedva čekamo! Fantastična Kate Winslet našla se u ulozi ekscentrične političarke u novoj seriji “Režim”

Na HBO za manje od mjesec dana stiže originalna mini serija “Režim”, s dobitnicom Oscara Kate Winslet u glavnoj ulozi, koju jedva čekamo gledati. Iako smo ovu glumicu navikli gledati na velikom platnu, već u samom traileru za seriju, Winslet pokazuje svoj nevjerojatan talent i činjenicu kako je s razlogom, publika i kritika, smatraju jednom od najboljih glumica današnjice.

Mračno komična serija od šest epizoda priča priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati.

Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače, kancelarka Elena Vernham (Kate Winslet) postala je sve više paranoična i nestabilna kada se okrenula nestabilnom vojniku, Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), kao malo vjerojatnom pouzdaniku. Kako Zubakov utjecaj na kancelarku nastavlja rasti, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palače i zemlje oko nje.

U seriji glume Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant. Izvršni producenti su Will Tracy, koji je ujedno i showrunner i scenarist, Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears i Jessica Hobbs. Redatelji su Stephen Frears i Jesica Hobbs, a scenaristi su Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra i Juli Weiner.

 

 

Serija će premijeru imati 4. ožujka na HBO Max streaming platformi. Premijera na HBO kanalu bit će istog dana u 20 sati. Ovu mini seriju obavezno stavite na svoju watchlistu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0