Ovo je smartphone krojen po mjerama obožavateljica mode

Pred nama je nova, modno najuzbudljivija sezona, pa dane provodimo u istraživanju trendova i otkrivanju IT modnih dodataka. A uz nove modele kojima će modne influencerice inspirirati svoje pratitelje na društvenim mrežama, važno je imati i pametni telefon kojim će se outfiti i novi komadi moći i dokumentirati.

One kojima je važno da su stylish, to je stavka koja se proteže kroz sve dijelove života, a nije vidljiva samo u ormaru. Pametni uređaji koje koriste također se moraju uklapati u visoko postavljene estetske kriterije, a na tržištu se nedavno pojavio upravo takav pametni telefon. I ne, funkcionalnost nije žrtvovana da bi se postigao lijep izgled, dapače, ona je unaprijeđena.

Preklopni dizajn

Milenijalci i danas pamte svoje preklopne mobitele i dramatično spuštanje slušalice sa zvukom klika. Iako su tada predstavljali revoluciju na tržištu, zapravo su i dalje bili veliki i pomalo nezgrapni te su brzo istisnuti s trona popularnosti. No, s obzirom na to da su izgledali dobro ostali su neprežaljeni pa ne čudi činjenica da je Samsung predstavio preklopni mobitel, ali u veoma poboljšanoj verziji.

Samsung Galaxy Z Flip4 pametan je preklopni telefon koji je zadržao najbolji dio dizajna svojih prethodnika, ali je tehnološki znatno napredniji. Uz to, kompaktnog je dizajna pa stane u svaki džep, ali i najmanju torbicu pa čini idealnog saveznika svih fashionistica.

Ono što je zanimljivo kod ovog preklopnog telefona je da zbog svojeg dizajna može samostalno stajati što znači da za snimanje streetstyle kombinacija nije potrebno nositi stalak za kameru i fotoaparat. Galaxy Z Flip4 se samo preklopi i uključi FlexCam te se tako može pozirati ili snimati video s kamerom koja će uhvatiti svaki detalj, i to brzo zbog Quick Shot značajke brzog okidanja. Da bi se dodalo na izdržljivosti ovog pametnog telefona, osim što podnosi i do 200 tisuća preklopa, izrađen je tako da je otporan na padove i vodu, tako da se za dokumentiranje modnih kombinacija može koristiti i na kišan dan, bez brige od oštećenja.

Uz to, ovo je i idealan pametni telefon za kreiranje dnevnih vlogova, koji su trenutačno pravi hit na TikToku, jer zbog širokokutne kamere i Nightography značajke Galaxy Z Flip4 snima oštre i svijetle fotografije i videe i po mraku, zbog čega je omiljen među svima koju su se “bacili” u TikTok karijeru. Bezbrižnost je omogućena i kada je memorija u pitanju, bez straha može se okidati mnoštvo različitih varijanti jednog outfita jer sve fotografije i videi stanu u 256 gigabajta dostupne pohrane na telefonu.

Mobitel usklađen s outfitom

“Vrag je u detaljima”, poznata je fraza po kojoj žive sve prave ljubiteljice mode. Svaki detalj na outfitu mora biti pomno razrađen kako bi bio dostojan objave, a u to je uključen i sam smartphone. Galaxy Z Flip4 ističe se zamagljenom završnom obradom na staklu koja mu daje luksuzan izgled, a birati se može između četiri stylish nijanse: grafitne, ružičasto zlatne, ljubičaste i plave.

1-002_product_galaxy_zflip4_borapurple_folded_front_LI1-001_product_galaxy_zflip4_borapurple_folded_back_LI1-003_product_galaxy_zflip4_borapurple_front_table_top_LI1-004_product_galaxy_zflip4_borapurple_hinge_LI1-005_product_galaxy_zflip4_borapurple_l30_table_top_LI1-007_product_galaxy_zflip4_borapurple_unfolded_front_LI1-008_product_galaxy_zflip4_borapurple_r_side_LI1-009_product_galaxy_zflip4_borapurple_side_table_top_LI1-011_product_galaxy_zflip4_blue_folded_front_LI1-010_product_galaxy_zflip4_blue_folded_back_LI1-012_product_galaxy_zflip4_blue_front_table_top_LI1-013_product_galaxy_zflip4_blue_hinge_LI1-014_product_galaxy_zflip4_blue_l30_table_top_LI1-015_product_galaxy_zflip4_blue_unfolded_back_LI1-016_product_galaxy_zflip4_blue_unfolded_front_LI1-017_product_galaxy_zflip4_blue_r_side_LI1-018_product_galaxy_zflip4_blue_side_table_top_LI1-020_product_galaxy_zflip4_pinkgold_folded_front_LI1-019_product_galaxy_zflip4_pinkgold_folded_back_LI1-021_product_galaxy_zflip4_pinkgold_front_table_top_LI1-022_product_galaxy_zflip4_pinkgold_hinge_LI1-023_product_galaxy_zflip4_pinkgold_l30_table_top_LI1-024_product_galaxy_zflip4_pinkgold_unfolded_back_LI1-025_product_galaxy_zflip4_pinkgold_unfolded_front_LI1-026_product_galaxy_zflip4_pinkgold_r_side_LI1-027_product_galaxy_zflip4_pinkgold_side_table_top_LI1-029_product_galaxy_zflip4_graphite_folded_front_LI1-028_product_galaxy_zflip4_graphite_folded_back_LI1-030_product_galaxy_zflip4_graphite_front_table_top_LI1-031_product_galaxy_zflip4_graphite_hinge_LI1-032_product_galaxy_zflip4_graphite_l30_table_top_LI1-033_product_galaxy_zflip4_graphite_unfolded_back_LI1-034_product_galaxy_zflip4_graphite_unfolded_front_LI1-035_product_galaxy_zflip4_graphite_r_side_LI1-036_product_galaxy_zflip4_graphite_side_table_top_LI

Dodatno se može personalizirati i putem prilagodljivog vanjskog zaslona koji je poput praznog slikarskog platna, idealan za izražavanje osobnog stila. Koristiti se mogu fotografije ili videouraci, uskladiti ih s trenutačnim outfitom ili, pak, prilagoditi prema raspoloženju.

Stylish i funkcionalan dodatak za svaku torbicu

Više nema prilagođavanja outfita zbog esencijalnih stvari u torbici jer kompaktan Galaxy Z Flip4 stane i u najmanju, večernju torbicu ili džep. No, to ne znači da nije snažan – zbog dugotrajne baterije od 3700 mAh ima dovoljnu količinu energije da može snimati čitavu večer i ovjekovječiti sve važne trenutke izlaska.

Uz to, bitna je i činjenica da je ujutro odmah spreman za akciju jer se prazna baterija možete napuniti punjačem za superbrzo punjenje ili, pak, bežičnim punjačem. Ovaj stylish i funkcionalan smartphone neće zauzimati puno mjesta, odradit će sav posao, a uz to pohvale će pristizati i na račun njegovog izgleda što ga čini idealnim dodatkom za one koji svoj mobitel koriste na svakodnevnoj bazi za kreiranje atraktivnog sadržaja.

Samsung Galaxy Z Flip4 već je stigao u Hrvatsku pa se i domaće fashionistice mogu uvjeriti u privlačnost i atraktivnost ovog modela smartphonea – trenutačno je dostupan za prednarudžbe u sklopu posebne akcije koja omogućava popust pri kupnji mobitela tijekom promotivnog razdoblja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0