Ovo je nova torbica koja će postati hit

Kvalitetna torba jedan je od modnih komada za koji uvijek tvrdimo da vrijedi uložiti, no nedvojbeno je da to ne mora nužno biti tako. Unatoč tome što su pojedini modeli eminentnih modnih kuća kroz godine stekli kultni status i radi se pritom o vrtoglavim cijenama, nerijetko pronalazimo komade koji su pristupačnijih cijena, no svejedno iznimno kvalitetne. Najnovija u nizu takve naše liste je torbica njujorškog brenda Verafied koju, sudeći po društvenim mrežama, obožavaju it djevojke.

@verafied_official

#whatsinmybag #verafiedbag #verafied

♬ original sound – VERAFIED NEW YORK

Chocolate trend, odnosno modni komadi u čokoladnoj smeđoj nijansi već mjesecima ne silaze s modnih lista, i to ponajviše kad se radi o torbicama. Model “Hobo Bag” predstavljen je u nizu različitih boja, ne nedvojbeno je da je ona u ovoj nijansi trenutačno najveća uspješnica.

Ovu će torbu obožavati ljubiteljice minimalističkog stila. Radi se o komadu koji odiše sofisticiranošću i svevremenskim pristupom dizajnu. Torbu je najbolje opisati kao onu srednje veličine, odnosno može vam istovremeno poslužiti kao dnevni i večernji modni dodatak. Posebnost komada se krije u tome što silueta torbice može stajati strukturirano, no može se podesiti i da stoji nestrukturirano.

Naramenica torbe ima dvije kopče, tako da se može prilagoditi duljina i možete je nositi na ruci ili na ramenu. Izrađena je od 100 postotne nappa teleće kože, a detalj zlatnog lokota s prednje strane dodaje na eleganciji i samim se time doima da se radi o kakvom skupljem dizajnerskom primjerku.

@verafied_official

Indulgence in every detail. Join me as I reveal the gold chocolate hobo bag.#verafied #verafiedbag #musthave #trendybags #unboxing #purse #shoulderbag

♬ original sound – VERAFIED NEW YORK

@verafied_official

Gold or Silver? Classic or bold? Choose your hobo bag and drop a comment below!#verafiedbag #shoulderbag #suedebag #blackbag #hobo #baggoals #trendybags #musthaveaccessory

♬ som original – 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍’𝒔 – 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍’𝒔🦜

 

Verafied je brend koji njeguje pristup slow fashionu i ukorijenjen je u prepoznatljivi bold stil New Yorka. Moto brenda je “Buy less, choose well”, i upravo je to ono što nas je privuklo ovoj priči.

Torbica je dostupna za pre-order na službenoj stranici njujorškog brenda po cijeni od 235 eura. Društvene mreže su dokaz popularnosti ovog komada, stoga ne sumnjamo da se radi o torbici koja trenutačno ima status it modela! U nastavku teksta otkrijte još detalja.

@deimantekazenaite

Unpack with me the new IT quiet luxury bag – design, form, timeless, color, good price @VERAFIED NEW YORK – love it 🤎✔️🎞 #unpackingbag #quietluxury #goodpricebag

♬ WAIT FOR SUMMER – G I Z Z I

 


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Verafied, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0