Ovo je najjednostavniji i najlakši način za skidanje šminke

Ako poput nas mrzite čitav proces skidanja makeupa te s time i micelarne otopine, uljne odstranjivače, blazinice i mlijeka za čišćenje – evo rješenja! Face Halo revolucionarni je proizvod koji je u vrlo kratkom roku stekao brojne obožavatelje koji su oduševljeni rezultatima.

Riječ je o maloj, efikasnoj, okrugloj blazinici izrađenoj od posebnih HeloTech vlakana koja je periva, jednostavna za korištenje i ne zahtijeva ništa osim malo vode!

Vlakna, koja su 100 puta tanja od dlake, u doticaju s vodom uspijevaju skinuti i najtvrdokorniji makeup s lica. Ne trebate ni trljati lice niti koristiti ikakav jači pritisak (to nemojte raditi ni inače), a koristite li vodootpornu šminku, bit će dovoljno prisloniti Face Halo na oči te pričekati šest sekundi dok se maskara ne otopi.

Nema beauty vlogera koji još nije izrazio svoje zadovoljstvo Face Halom te brzinom i jednostavnošću kojeg zastupa. Osnivačica Lizzy Pike na ideju o stvaranju ovog proizvoda došla je na večeri s prijateljicama, kada se jedna od njih požalila da zna ići u krevet bez skidanja šminke jer jednostavno nema ni volje ni vremena na kraju dana. Kako je Pike i sama majka troje djece, a radila je s tehnologijom vlakana, uvidjela je potrebu za ekološki osviještenim, jednostavnim, netoksičnim i jeftinim proizvodom.

Kako bi svi trebali paziti i na količinu otpada koju stvaramo, zamislite samo koliko se blazinica uštedi zbog korištenja Face Halo posebne blazinice – koja je periva i do 200 puta – te proizvoda kojeg ste do sada koristili kako bi otklonili makeup s lica.

Face Halo dolazi u dvije varijante, Original bijeloj i Pro crnoj, te u većem Halo Body obliku ako koristite makeup na tijelu. U pakiranju se tri komada, cijena proizvoda iznosi oko 145 kuna, a možete ga naručiti ovdje.

Fotografije: facehalo.com

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0