Ovo je kvalitetan komad namještaja koji će uljepšati svaki dom

Nakon dugo vremena se na domaćem tržištu pojavio novi brend luksuznog namještaja koji svoj naglasak stavlja na besprijekoran dizajn i kvalitetu izrade. Kreativac koji stoji iza brenda manotto_design je Marin Gospić, uspješni mladi poduzetnik koji je na ovo putovanje krenuo tražeći idealne komade namještaja za vlastiti dom.

Kada ne uspiješ pronaći dimenziju, kvalitetu izrade i dizajn kakav zahtijevaš, onda si primoran ako imaš znanja, smisliti nešto svoje. Manotto priča je započela upravo u potrazi za kutnom garniturom te se ostvarila izradom nekoliko masivnih taburea koji u kombinaciji s udobnim jastucima tvore modularni set prilagodljiv različitim prigodama i potrebama. Od ležanja pred televizorom do druženja s prijateljima, započinje Marin

Vrhunski dizajniran Manotto tabure izrađen je od materijala vrhunske kvalitete i visoke izdrživosti. Pošto je prvi prototip napravljen upravo za osobne potrebe, testiran je do najsitnijih detalja. Za ovaj unikatan namještaj je Marin dizajnirao i posebne nogice koje se kao i tkanina mogu naručiti u nekoliko različitih boja. Sve ovo omogućuje slaganje bezbroj kombinacija prema potrebi interijera budućih vlasnika ovog impozantnog komada namještaja.

“Trebalo je dosta promišljanja i testiranja kako bi se napravio finalni proizvod, toliko da je sam inženjering bio najlakši. Supruga i ja smo dosta zahtjevni i znamo što želimo dobiti tako da je od samog početka naglasak na usavršavanju do najsitnijeg detalja. Kao konačan proizvod te upornosti u kvaliteti predstavljen je Manotto Dean tabure koji je savršen i u svom najsitnijem šavu”, ističe Marin.

U sjedištu je baza drveni okvir koji je ojačan elastičnim trakama te popunjen s tri vrste pjene što pruža nenadmašivu udobnost sjedenja. Sve to presvučeno je u luksuzni baršun te postavljeno na masivnu ploču, a stabilnost i dodatnu eleganciju osiguravaju manotto_design nogice za namještaj, izrađene od savijenog čelika bez vidljivog spoja te završnim premazom otpornim na udarce. Ovaj namještaj nije samo predstavljen kao unikatan, ručno rađen i dugotrajan već i kao statement komad koji podiže svaku prostoriju. Kako ističe dizajner i tvorac, nije za svačiji ukus, ali ni džep, no zasigurno je komad koji će biti u središtu svake priče.

Buntovnost i elegancija

Odvažnost u dizajnu reflektira se odabirom nekonvencionalnih oblika i kombiniranjem masivnih elemenata s delikatnom preciznošću. Takve karakteristike krasit će i ostatak Manotto kolekcije proizvoda. U tijeku je izrada prvog modela komode, nakon čega je na redu serija mini barova, stolića te dvosjeda, koje jedva čekamo vidjeti.

Prozivode možete potražiti na službenoj stranici brenda ili na Instagram profilu.

Fotografije: Manotto design

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0