Ove subote se održava prvi Art & Advent – idealna prilika za last minute kupnju poklona

Nedavno otvoreni umjetnički atelje, galerija i showroom u jednom, Art Studio Hrvoje Majer, kontinuirano održava radionice i brojne zanimljive kreativne događaje. Ususret blagdanima, u subotu 16. prosinca održat će se tako prvi Dan otvorenih vrata Art & Advent. Čak i ako ste već kupili poklone najmilijima, zašto ne biste sebe razveselili dozom umjetnosti, druženjem s umjetnikom, a možda ćete otići s nekom od umjetnina koje će posebno za ovu priliku slikar Hrvoje Majer izložiti u Vlaškoj 99.

Posjetitelji će moći razgledati sve dostupne radove u ateljeu, a u ponudi su crteži, akvareli, ulja na papiru i ulja na platnu. Zašto ove godine ne biste bili drugačiji i hrabriji, pa dragim osobama umjesto uobičajenih Božićnih poklona ne biste poklonili malo umjetnosti. Hrvojevi crteži ostavljaju jak emotivan dojam, baš kao i vrijeme blagdana, i tjeraju na razmišljanje.

Bilo da su na njima prepoznatljive ikone pop kulture, riječi i pojmovi ili apstrakcija, priča iza svakog od tih djela, jedinstvena je i potpuno neograničena u svojoj snazi i ekspresiji. Njegov izričaj varira od figuracije do apstrakcije, a tematski je usmjeren na podsvjesno i snove. Jedno potpuno artističko božićno drvce krasi izlog showrooma u Vlaškoj ulici 99, a svi koji žele Adent proslaviti s dozom umjetnosti, pozvani su u subotu 16. prosinca od 16 do 21 sat.

Cijene radova bit će već od 30 eura za radove na papir, dok će određena ulja na platnu taj dan biti na popustu od 30 posto.

Galerija na adresi Vlaška 99 otvorena je za posjete od utorka do petka od 12 do 18 sati, a subotom od 10 do 14 sati. Tečajevi crtanja i slikanja se održavaju u večernjim terminima od 18 do 20 sati, a sve informacije dostupne su na službenoj Instagram stranici Art Studio Hrvoje Majer.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0