Rezidencije na Hvaru kao stvorene za maksimalan odmor i užitak!

Iako su još uvijek rijetkost, dalmatinska obala sve je bogatija predivnim boutique hotelima čije uređenje i koncept mogu konkurirati onima na svjetskoj razini. S obzirom na to da je Hvar jedna od najpopularnijih destinacija u Dalmaciji, ne čudi da su upravo tamo niknuli takvi hoteli, od kojih se posebno izdvaja luksuzni, dizajnerski hotel Zori Timeless.

Riječ je o zaista unikatnom mjestu na otočiću Palmižani gdje su spojeni netaknuta priroda uvale Vinogradišće i predivan smještaj u kojem punim plućima možete uživati u suncu, moru, svježem zraku i mirisima Mediterana. Moguće je odsjesti u četiri rezidencije – Infinity, Cloud, Eternity i Horizon, čiji promišljeni dizajn pruža mogućnost potpune relaksacije. Svaka od rezidencija je, kako kažu iz hotela, poput mini utočišta u kojem se možete umiriti, opustiti i isključiti od svakodnevnog života.

To je moguće zato što su smještene usred divlje prirode, pa se čini kao da ste odvojeni od ostatka svijeta, a dovoljno su blizu moru da iz njih puca pogled na čitavu uvalu i kristalno čisto more. Dizajnerski namještaj te pomno odabrati luksuzni detalji čine svaku rezidenciju posebnom.

Rezidencije smještene na samoj obali mora pravi su miks između raskoši i minimalizma, a svaka je opremljena s bazenom i/ili jacuzzijem te je krasi i prostran dnevni boravak. Unutarnji i vanjski dio smještaja spojeni u jedan fluidan prostor u kojem možete ležati, opuštati se, sunčati se zavaljeni u ležaljkama na terasi ili, pak, zaplivati u privatnom bazenu.

 

Osim što možete uživati u privatnosti u sklopu hotela Zori Timeless nalazi se i restoran okružen spektakularnom prirodom koji serviraju se mediteranska jela od vrhunskih, lokalnih sastojaka, svježeg voća i povrća, mesa s organskih farmi te ribe i plodova mora iz Jadrana. Kreativne reinterpretacije tradicionalnih dalmatinskih jela s lokalnim i organskim proizvodima nešto su što će zaista upotpuniti doživljaj boravka u ovim rezidencijama.

Ako ovog ljeta tražite svoju oazu mira, okruženu netaknutom prirodom i tirkiznim morem, rezervirajte jednu od rezidencija za odmor ove godine.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zori Timeless

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0