Ove Mango naušnice s cijenom manjom od 12 eura će biti glavni hit ljeta

Tijekom ljetnih mjeseci uživamo u jednostavnim i ležernim izdanjima, što nerijetko znači da našu odjevnu kombinaciju moramo ‘pojačati’ uz kakve detalje. To pretežno znači da moramo odabrati nakit kojim ćemo se istaknuti i zasjati čak i u onim najjednostavnijim kombinacijama. Unatoč tome što se na našoj wishlisti nalaze brojni brendovi nakita, prekrasne komade često pronađemo u high street ponudi – baš poput i ovih naušnica brenda Mango!

@yasmindevonport_

Outfit night 1 🤍🙌🏼🌴✨

♬ original sound – Yasmin Devonport

Na fotografijama influencerice Yasmin Devonport zamijetili smo prekrasne glomazne zlatne naušnice koje izgledaju prekrasno u kombinaciji s podignutom kosom i svečanijim outfitom. Devonport ih je iskombinirala uz nekoliko različitih odjevnih odabira i svakom su looku ove naušnice donijele posebniji završni touch.

Trend glomaznog nakita dominira već nekoliko sezona i nesumnjivo je da ne jenjava ni ovog ljeta. Mango u svom asortimanu ima brojne komade takvog nakita, a ove su naušnice najljepše koje smo pronašli na webshopu brenda.

Reljefnog i spiralnog dizajna, naušnice su dijelom kolekcije za zabave i događanja i definitivno se radi o jednom od elegantnijih komada nakita. Uz to, sa stražnje strane imaju kopčanje metalik drukerom i to ih čini jednostavnim odabirom za one koji ne vole inače nositi bižuteriju.

Naušnice su dostupne za kupnju na službenoj stranici high street brenda po cijeni od 11,19 eura i predlažemo da osigurate svoj primjerak prije nego što se rasproda!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Mango 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0