Ove high street natikače neodoljivo podsjećaju na must have model Magde Butrym

Ove sezone nosimo cvjetne motive u svim oblicima, bilo da se radi o printu kojima su ukrašene haljine ili, pak, 3D cvjetnim aplikacijama od tkanine koje se nalaze na ogrlicama, topovima, ali i cipelama. Brend koji je pokrenuo čitav trend je onaj poljski, koji obožavaju influencerice i celebrity dame diljem svijeta – Magda Butrym.

S obzirom na veliku popularnost komada s potpisom te modne marke, high street brendovi su požurili u predstavljanju pristupačnijih verzija dizajnerskih modela. Jedan od njih je i Mango, o čijim modelima svečanim modelima nedavno pisali, a ovaj put su nam za oko zapele predivne natikače.

Riječ je o pletenom modelu u krem nijansi sa square toe siluetom i potpeticom visine idealnih pet centimetara, koja je priklada za nošenje i u dnevnim i večernjim kombinacijama.

Ova prekrasna boja vanilija pristaje i uz monokromatske lookove, pogotovo u zemljanim nijansama, ali će se s lakoćom uklopiti i u nešto življe outfite prepune uzoraka. Natikače su dostupne za kupnju isključivo online na Mango stranici, po cijeni od 69,99 eura, i to u veličinama od 36 do 41. U nastavku pogledajte još detalja ovih neodoljivih pletenih natikača.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0