Ovaj tekući gel za čišćenje lica ugodan je za kožu i idealan za upalna stanja kože

Čišćenje lica najvažniji je i osnovni korak u svakoj beauty rutini. Čišćenje lica iznimno je bitno jer uklanja šminku i sve nečistoće koje su se tijekom dana nakupile na licu te tako možete svoju kožu ispravno pripremiti za daljnju njegu. A da biste svoju rutinu dobro započeli, pobrinuo se tim iz Skintegra laboratorija i lansirao mlijeko za čišćenje lica. Melt Milk je tekući gel, idealan kao prvi korak kod skidanja šminke i nečistoća, odnosno samostalni korak za čišćenje lica, posebno kada ne nosite puno šminke.

Nježno čišćenje lica i odstranjivanje šminke

Skintegra Melt Milk je prozirno mlijeko za čišćenje lica i odstranjivanje šminke koje je idealno za osjetljivu i dehidriranu kožu sklonu začepljenjima. Za razliku od klasičnog mlijeka za čišćenje lica koje ostavlja film i začepljuje pore, Melt Milk se potpuno ispire ostavljajući ugodan osjećaj na koži.

Zato što leži na granici između gela i predčistača, Melt Milk je svestran te se može koristiti kao prvi ili drugi korak čišćenja – ili pak kao samostalni čistač. Bogat je hidratantnim i umirujućim sastojcima poput hidroliziranog proteina zobi i probiotičkih fermenata, a upravo zbog ovih blagih sastojaka koji djeluju umirujuće možete ga koristiti i u jutarnjoj i večernjoj rutini.

Jedinstvena tekstura

Melt Milk ima teksturu kakvu dosad niste isprobali – prozirno mlijeko koje je u obliku tekućeg gela. To ga čini vrlo ugodnim i laganim na licu, a još uz to blago hladi, pa je idealan za sva upalna stanja kože, čak i kronična.

Način korištenja je vrlo jednostavan – Melt Milk možete umasirati na suho lice te potom isprati vodom ili blazinicama te nastaviti sa svojom uobičajenom njegom lica.

Ako je vaša koža osjetljiva i dehidrirana, ne nosite teški makeup i tražite jednostavno rješenje za čišćenje lica i odstranjivanje šminke, Melt Milk čistač može biti odličan izbor. Ako ga želite probati, možete upotrijebiti kod MELTMILK15 i uhvatiti ga na 15% popusta!

Fotografije: PR, Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0