@jlo

Ovaj sprej je najbolje čuvana tajna Hollywooda za sjajnu kožu

Dobar ten, besprijekoran izgled i sjajna koža preduvjet su kad ste celebrity. No, i oni koji se ne pojavljuju na crvenom tepihu ili velikom platnu, žele zablistati. Ako postoji osoba koja se uvijek ističe na crvenom tepihu definitivno je – Jennifer Lopez. Njezina koža uvijek je sjajna, a osim što je riječ o kvalitetnoj skincare rutini i dobroj genetici, za to se može i zahvaliti Scottu Barnesu, svojem visažistu.

Jedan drogerijski proizvod koji Barnes koristi religiozno i kojeg se kune je Neutrogena sprej za tijelo. Riječ je o, naime, o Ultra Sheer losionu u spreju koji je namijenjen sunčanju, odnosno zaštiti od sunca s faktorom 30, 45 i 70, no isto tako sprej ostavlja sjaj na koži i ne sadrži ulja. Visažist Jennifer Lopez otkrio je da mu je to najdraži drogerijski proizvod jer je jednostavan za korištenje, a i osim što je namijenjen zaštiti od sunca, Barnes ga koristi i kao fiksator za šminku.

 

@ivistefanovaa

It gives you glow and it protects your skin! 🥰 #jloglow #bodyglow #scottbarnes

♬ original sound – Ivelina Stefanova

Zbog sjaja koji ostavlja otkrile su ga i brojne korisnice TikToka, koje su naprosto oduševljene ovim proizvodom. Na njihovim videima vidljiv je fantastičan efekt ovog spreja sa SPF-om, koji kožu tijela ostavlja jako glowy i zaista spremnom za crveni tepih, čak i ako na njega ne idete.

@boringbb

Replying to @skinnyratbaby @Neutrogena sponsor me please 🤣 #beautyhacks #beautytips #summervibes

♬ original sound – Julia

Sprej koji celebrity dame koriste prije bitnih događanja, dostupan je zasad samo u Sjedinjenim Američkim Državama, po vrlo pristupačnoj cijeni od oko 10 američkih dolara, ali nadamo se da će zbog popularnosti uskoro doći i na europsko područje. Svakako ako uskoro putujete u SAD ili znate nekoga tko putuje, obavezno ugrabite barem jednu bočicu ovog spreja!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@jlo), Neutrogena

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0