Ovaj Saint Laurent top je novi it komad

Bijeli top u stilu potkošulje je basic komad koji gotovo svaka žena ima u svojem ormaru i koji se nosi iz sezone u sezonu, na različite načine. Upravo zato ovaj model pripada među must have komade ako gradite svoju capsule garderobu, a osim običnih modela, u posljednje vrijeme sve više renomiranih modnih kuća poput Loewea predstavlja svoje varijante tog topa – ukrašene logom.

I dizajnerski i high street brendovi su posljednjih sezona prepoznali da su basic komadi ključni, pa ne čudi činjenica da ih svi imaju u svojim kolekcijama, naravno, uz neke atraktivnije modele. Sad je i jedna od najpoznatijih modnih kuća na svijetu – Saint Laurent, predstavila svoju verziju bijelog topa, za koju smo sigurne da će uskoro biti rasprodana.

Riječ je o modelu izrađenom od delikatne 100-postotne vune s rebrastom teksturom kojeg krasi logotip kuće izvezen u crvenom koncu (za zagrižene minimalistice predstavili su i crnu verziju s crnim logotipom koji je gotovo pa neprimjetan). Model kojeg na sredini krasi diskretan YSL logo ima okrugli izrez te je klasičnog kroja za ovaj tip topa, a ono što ga posebno ističe je mekoća materijala te elegantniji izgled za jedan tako basic komad.

Za ovaj top bez rukava morat ćete izdvojiti 390 eura, a upravo je stigla nova nadopuna na shopping platformu Net-a-Porter.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0