Ovaj proizvod poznatog skincare brenda društvene mreže proglašavaju zamjenom za filere

Pune usne se od davnih povijesnih dana smatraju simbolom ljepotom, pa ne čudi stoga da oni koji nisu prirodno obdareni posežu za brojnim umjetnim načinima postizanja punoće usana. Iako su fileri za usne prestali biti tabu tema te se sve više žena odlučuje nadomjestiti punoću svojih usana upravo dermalnim filerima, na tržištu gotovo svakodnevno niču i proizvodi kojima se može postići sličan efekt – bez uboda igle. No, rijetko koji takav proizvod izazove ovakav val oduševljenja na društvenim mrežama kao što posljednjih tjedana to čini tretman za usne poznatnog skincare brenda Dr. Dennis Gross.

Riječ je o lip plumper tretmanu koji oni koji su ga isprobali proglašavaju zamjenom za filere, a Dr. Dennis Gross DermInfusions™ Plump + Repair tretman za usne snažno djeluje te usne odmah čini punijima, bez korištenja igle, a uz to ih i obnavlja. Tretman je formuliran s višestrukim udjelima hijaluronske kiseline i tripeptida kako bi se postigao izgled punih usana, maksimalna hidratacija i povećan volumen, dok bisabolol i ectoin sprječavaju isušivanje i popravljaju ispucale usne!

Njihova klinička studija pokazala je da je čak 100 posto ispitanika odmah imalo punije usne, da je njih 100 posto odmah pokazalo poboljšanje boje, konture i definicije usana te da je njih 96 posto primijetilo poboljšanje suhih, ispucalih usana nakon 3 dana, što su zaista fantastični rezultati.

Punoća usana, definiranije konture, ružičastija boja usana, povećan volumen te obnova suhih i ispucalih usana ono su što nudi ovaj tretaman za usne koji je s obzirom na sve navedene učinke odlična alternativa filerima za usne.

Cijena Dr. Dennis Gross DermInfusions™ Plump + Repair tretmana za usne, pakiranog u olovku za lakše korištenje od 10 mililitara, ima cijenu od 45 američkih dolara, a sudeći po djelovanju i pozitivnim reakcijama na TikToku, zaista ga vrijedi isprobati ako želite punije usne.

@yazghotb

this really brought me back to my highschool makeup routine #makeupreview

♬ original sound – yaz

@alwaysplayingwithmakeup

Ok this @Dr. Dennis Gross Skincare derminfusion plump + repair lup treatment is 🔥 #drdennisgroslips #lipplumper #beforeandafter

♬ original sound – SJ Makeup & beauty Creator

@kay_caputo

♬ original sound – Kayla Caputo

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Dr. Dennis Gross

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0