Ovaj proizvod čini čuda za kosu u samo osam sekundi!

Kada kažemo da nešto brzo djeluje, najčešće mislimo da osim trenutačnog osjećaja, kroz tjedne korištenja uočavamo poboljšanje i promjene na kosi, koži ili noktima. L’Oréal je pojam brzine odlučio dignuti na sasvim novu razinu te predstaviti proizvod koji djeluje u samo osam sekundi. Ako vam ovako brza njega zvuči zanimljivo, onda će vas razveseliti i da je ovaj proizvod naišao na brojne pohvale i tisuće pozitivnih komentara.

 

8 Second Wonder Water tekući je tretman kose koji se ispire, a samo osam sekundi dijeli vas od svilenkaste, zdravije i sjajnije kose. Proizvod koji vidno transformira kosu od prve upotrebe predstavlja sasvim novu generaciju tretmana, sasvim drugačijeg od klasičnih maski i regeneratora. Jedini proizvod koji je po tehnologiji donekle sličan ovom je Kérastase K-Water, ali on se koristi u profesionalnim salonima te ga ne možemo nabaviti za uporabu kod kuće.

Čudotvoran proizvod namijenjen je izrazito tankoj, tankoj i srednje debeloj dlaci kose, valovitoj i kovrčavoj te oštećenoj kosi, a može se koristiti i na bojom tretiranoj kosi. Osim što kosu čini sjajnom i zaglađenom, vlasi dubinski hidratizira bez osjećaja težine na kosi.

Ono što 8 Second Wonder Water čini posebnim je lamelarna tehnologija- L’Oréalova inovacija, tehnologija koja se odnosi na visoko učinkovit i ciljani sustav djelovanja, koji detektira područja vlasi kojima je potrebna njega te na njih raspoređuje njegujuće sastojke u vrlo tankim slojevima (tzv. lamelama).

Ova je tehnologija poprilično slična djelovanju micelarne vode, koja koristi micele kako bi odstranila prljavštinu s kože- samo je njeno djelovanje suprotno. Prilično je slična tehnologiji micelarne vode koja koristi micele da uhvati prljavštinu i ukloni je s površine kože, ali djeluje suprotno. Njegujući proteini i aminokiseline obuhvaćaju oštećenu vlas i to samo na područjima koja su oštećena. Pozitivni naboji lamela privlače negativne naboje oštećenih područja kose, povezujući njegujuće aktivne sastojke kako bi zagladili vlas kose točno tamo gdje je to potrebno.


Ako vas često muči osjećaj da vam je kosa pala nakon korištenja maske ili regeneratora, onda je upravo ova vodica za vas jer kosu neće otežati. Iako korištenje balzama za kosu nije isključeno, neće biti potrebno nakon svakog korištenja ove vodice.
8 Second Wonder Water nanosi se na vlažnu kosu nakon pranja, a zahvaljujući bočici s uskim, preciznim čepom, neće vam se dogoditi da vodica nekontrolirano razlije po kosi. Prozirne je, vodenaste teksture s blagim cvjetnim mirisom. Osam sekundi nakon djelovanja, kosu jednostavno isperite i cijeli tretman je završen!

Cijena 8 Second Wonder Water je oko 60 kuna, a omogućava sjajnu, njegovanu, zaglađenu kosu. U svim onim danima kada nam treba brza i efikasna njega kose , ova se vodica nameće kao sjajno rješenje! Dok čekamo stigne u Hrvatsku, 8 Second Wonder Water možete naručiti preko Amazona ili preko Lookfantastic.com, na kojem je trenutačno rasprodan.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Fotografije: L’Oréal, @alenacreamm, @alina_toto_ @juliacourtesoff