Ovaj Mango kaput savršena je zamjena za Miu Miu model koji nose influencerice

Koliko god to ne želimo, za samo ćemo nekoliko dana ući u sezonu jesen/zima što, između ostalog, znači i da je vrijeme da kupnju kaputa stavite na svoju to-do listu (ako imate potrebu ili želju za novim modelom). Prije manje od mjesec dana prošvrljali smo high street ponudom u potrazi za chic kaputima, a sad je našu pažnju u potpunosti preuzeo novitet koji ne možemo izbjeći na društvenoj mreži TikTok koja je zaslužna za to da je i ovaj komad dobio predznak “viralan”.

Hit kaput nalazi se u jesenskoj kolekciji španjolskog high street brenda Mango koji ove godine modelima koje predstavlja ne prestaje oduševljavati žene, ali i muškarce diljem svijeta. Kolekcija za sezonu jesen/zimu 2023. o kojoj smo vam nedavno pisali jedna je od naprodavanijih ove sezone, a jedan od razloga popularnosti je i činjenica da pojedini komadi poput njihove motociklističke jakne ili balerinki koji su idealna zamjena za trenutačno sold out, dizajnerske modele koji nose potpis talijanske kuće Miu Miu.

@nvnciv

Mango is giving this fall #mango #mangoautumn2023 #autumnfashion #autumnoutfits #miumiu #miumiuoutfit #ootd #outfitinspo #outfitcheck #oldmoney #oldmoneyoutfits #classystyle #elegantstyle #howtolookexpensive #howtolookelegant #tiktokfashion #london #londongirl #fy #fyp

♬ original sound – ❦

Sivi kaput s dvostrukim kopčanjem, elegantnog i ravnog kroja, koji je izrađen od mješavine vune nalikuje nečemu što bi Miuccia Prada, kreativna direktorica ranije spomenute modne marke, kreirala za svoj brend. Kroj i odličan dizajn ovog kaputa dodatno naglašavaju strukturirani reveri i dva bočna džepa s preklopom, a sofisticiranosti doprinosi i džep s obrubom na prsima. Cijena ovog it modela iznosi 179,99 eura, a dostupan je za kupnju putem Mango webshopa.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0