@chloeschuterman

Ovaj high street top nevjerojatno nalikuje Magda Butrym modelima!

Kreacije dizajnerice Magde Butrym obožavane su među modnim insajdericama – proslavila se zanimljivim haljinama koje su stavljale naglasak na ramena i struk te bile mini siluete koja je doprinosila atraktivnosti dizajna. Ono što je bio signature njezinog brenda – bilo da je riječ o bluzama, cipelama, mini suknjama ili haljinama – su 3D cvjetne aplikacije napravljene od tkanine koje su bile statement detalj.

Prošle su godine upravo takvi detalji postali veliki modni trend pa ste 3D cvjetiće, i kreacije koje samim time podsjećaju na brend Magda Butrym, mogli pronaći i kod renomiranih modnih kuća, kao i high street brendova. A potvrda da je taj trend neodoljiv i dalje stiže u obliku high street top koji je nastao u suradnji brenda NA-KD i influencerice Chloe Schuterman.

25-godišnja zvijezda društvenih mreža i vlasnica modnog brenda Cloeys kreirala je ljetnu kolekciju u suradnji s markom NA-KD u kojoj se nalaze većinom romantični, lepršavi modeli idealni za godišnji odmor. No, ništa nije privuklo toliko pažnje kao top s naramenicama koji se ističe predimenzioniranim 3D cvijetom od tkanine s prednje strane.

Top je izrađen od pamuka mješavine pamuka i poliamida, a naramenice prilagodljive dužine koje idu oko vrata, također krasi manja cvjetna aplikacija od iste tkanine. Model je izrađen od materijala ukrašenog prugicama svijetloplave boje, što ga čini idealnim za ljeto, pogotovo kad ga nosite na preplanulu put.

@chloeschuterman

Prugasti top je ravne siluete i ima skriveni patentni zatvarač sa strane radi lakšeg odijevanja, a influencerica je uz njega kreirala i hlače u pidžama stilu kao dio kompleta. Uz to, i hlače i top su dostupni u verziji od bijelog pamuka, a najbolja je vijest da su trenutačno i na sniženju.

Naime, top je dostupan za kupnju putem službene stranice brenda NA-KD po cijeni od 26,97 eura u veličinama od 32 do 42. Riječ je o jednom od najljepših topova koje trenutačno možete pronaći u high street ponudi – a koji izgleda poput dizajnerskog, pa savjetujemo da požurite s kupnjom ako vam se sviđa. U nastavku otkrijte još detalja ovog modela!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: NA-KD, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0