Ovaj high street top koji izgleda poput dizajnerskog nalazi se na našoj wishlisti

Među nama omiljene komade, u svako doba godine, ubrajaju se topovi koji se mogu nositi od jutra do večeri i u kojima u svakom trenutku možemo izgledati profinjeno. Nije točno da se takvi modeli mogu pronaći samo u dizajnerskim kolekcijama, već smo upravo na takav top, koji nalikuje popularnom modelu s potpisom brenda Orseund Iris, pronašli među novitetima high street marke H&M.

@daphne.iskes

#hmfashion #whatiorderedversuswhatigot #hmhaul #onlinevsonme #haul #tryonhaul #hmtryonhaul

♬ Originalton – Delicious_audios

Top je nešto kraće siluete, izrađen od poluprozirne tkanine i prati liniju tijela. Izrađen je od rastezljivog jerseya i krasi ga zanimljiv detalj čvora preko dekoltea te dugi rukavi. S bočnih strana postavljeni su elastični šavovi čime se postiže nabrani efekt. Ovo je vrlo jednostavan komad koji krase nenametljivi detalji i daju mu nešto posebniji izgled.

Švedski je brend ovaj top lansirao u dvije boje – crnoj i bijeloj. Dok nam se crna verzija više doima kao komad poželjan za nošenje tijekom večernjih prilika uz tamnije traperice ili suknje, bijeli top izgleda kao komad koji može biti rezerviran za različite prilike. Kao svakodnevan komad može lijepo odgovarati uz sako i traperice, dok ga tijekom izlazaka možete kombinirati uz suknje.

Ovaj atraktivan high street novitet dostupan je za kupnju na službenoj stranici brenda u veličinama od XXS do XXL po cijeni od 12,99 eura. Radi se o komadu koji uvijek vrijedi imati u svojem ormaru jer ga možete nositi u više različitih prigoda, stoga nabavite svoj primjerak na vrijeme. U nastavku teksta otkrijte još detalja!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0