Ovaj brend ima pidžame od najfinijeg pamuka i za djecu i za odrasle

Kada se radi odjeći za spavanje, dva najbitnija faktora pri odabiru su maksimalna udobnost te odabir kvalitetnih materijala koji će dopustiti koži da diše. A brend koji pazi da upravo ta dva faktora budu zadovoljna je svakako francuski Petit Bateau. Ovaj brend svoje je modno putovanje započeo prije čak 130 godina, i svoje poslovanje svih tih godina temelji na istim postulatima pa nije čudno da ga mnogi zovu sinonimom za odjeću od najfinijeg pamuka.

Pidžame omiljenog brenda Petit Bateau izrađene su od najkvalitetnijeg i najnježnijeg pamuka s OEKO-TEX garancijom. Riječ o europskoj nezavisnoj oznaci proizvoda, temeljenoj na strogim međunarodnim pravilima, koja jamči da proizvodi ne sadrže štetne tvari te da nema rizika od alergija ili iritacija kože.

Petit Bateau odjeću odlikuje vrhunska kvaliteta zbog čega s njime odrastamo, volimo ga i nosimo ga cijeli život. Osim najkvalitetnijeg dodira odjeće na dječjoj koži, Petit Bateau donosi i čuva uspomene. Riječ je o odjeći čija je misija da vas mazi i pazi od najranijeg djetinjstva pa sve do onog trenutka kada shvatite kolika je moć modnih trendova.

Kolekcija pidžama vrvi razigranim uzorcima te biljnim i životinjskim motivima. Pažnju plijene modeli ukrašeni crvenim srcima, dostupni u veličinama i za velike i za malene. Naravno, tu su i klasični komadi u bijeloj boji te oni ukrašeni legendarnim prugicama. Priuštite sebi i svojim najmilijima najslađe i najudobnije snove u najkvalitetnijem i za kožu najnježnijem Petit Bateau pamuku.

Posebna se pažnja poklanja i načinu krojenja svakog odjevnog predmeta, s ciljem pružanja udobnosti i slobode kretanja. Ono što dodatno odlikuje njihovo donje rublje i pidžame jest misao vodilja prema kojoj trebaju biti mekani i sigurni poput majčinog zagrljaja.

Uz pidžame, u Petit Bateau dućanima u Vlaškoj 65 te Arena Centru, možete pronaći i druge komade izvedene od najkvalitetnijeg pamuka.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0